|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
igi66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 10, 2010 7:44 Заглавие: кондензатор |
|
|
Обади ми се на skype. _________________ Телефон за връзка: 0889445366 Иван
http://www.igi66.com
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ_DOGGY Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 06, 2011 13:53 Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
ventci Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 08, 2011 15:47 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Задължение да се споменава цена при обяви "Купува" в правилата няма и никога не е имало. Въпросната платка,като гледам е самоделна,а не нещо серийно производство,така че вероятността някой да има същата платка клони към нула.Въпросните гнусове са някакви полу-променливи кондензатори,така че най-добре пиши какъв им е капацитета и дали държиш да са в точно същия корпус. |
Божилов,кой ти каза на тебе че диелектрикът на кондензатора е без значение?Ти за ъгъл на загубите чувал ли си,за хистерезис чувал ли си?Хайде пообразовайте се малко преди да пишете глупости. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 08, 2011 15:58 Заглавие: |
|
|
Господин специалист,някъде да съм казал че
| Цитат: | | диелектрикът на кондензатора е без значение |
Че аз нещо се не сещам.Въобще и няма да коментирам че почти всички полупроменливи кондензатори ползват два вида диелектрик(а от снимката е достатъчно ясно за какво иде реч).За напълно безсмисленото си заяждане получаваш и официално предупреждение!Също така няма да е лошо да се запознаеш с правилата на форума  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|