| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nebeto Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 11, 2011 2:32 Заглавие: антенен усилвател |
|
|
ЗДР.Баща ми в служебната кола има СД СОНИ точен модел незнам (явно е минало покрай СОНИ) ,закупен е през 2010.Проблема е там,че се оплаква щото хващало много малко станции и то на мнго ниско ниво, та въпроса ми е ако закача антенен усилвател дали ще "лови" станциите по-добре и по-вече или няма даа има ефект,или кво може да се направи по въпроса,сега е с нова външна антена.
мисля,че е ето това само,че без Xplod http://www.electron.bg/images/CDXGT220_HSF2752.jpg
а ето и предвидения усилвател |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пет Фев 11, 2011 5:26 Заглавие: Re: антенен усилвател |
|
|
Или не ти е наред CD то или антената или кабела... Но чак да е менте - не е ( е поне НЕ от най големите ) . Монтирал съм 10 тина такива и до сега няма оплаквания от тях. По добре си наблегни на антената кабела от колкото да усилваш бозите който се носят из родния ефир. _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 11, 2011 8:36 Заглавие: ... |
|
|
| Не се занимавай с тия платки ами кажи модела на служ. кола на баща ти , да видим фабрично с какъв модел антена е . |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 11, 2011 10:06 Заглавие: |
|
|
В кой край на страната живееш , защото има места където само CD и флашка вършат работа !
Другите възможни причини ти ги казаха колегите , най-вероятно се е измъкнал кабела от антенната букса . Дори и с парче жица 20см би трябвало да работи на УКВ обхвата . |
|
|
 |
nebeto Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 12, 2011 1:40 Заглавие: |
|
|
| аштомобила е бус Citroen Jumper 2005-2006г,кабела и антената са заводски,с буса се обикалч много София,Търново и други подобни градове кадето попринцип си има доста станции,значи да не давам тия пари за тая платчица,като ми е удобно ще наблегна на кабела,ще пробвам с 20см тел както каза колегата,а ако се купи от ония активни антени дето се слага на предния джам дето е една тясна дълга платка с няколко писти и усилвател?.Благодаря |
|
|
 |
dobrin_67 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 12, 2011 10:01 Заглавие: |
|
|
Да не би оригиналната антена да си има усилвател който да не е захранен  |
|
|
 |
geordgeo Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 12, 2011 16:38 Заглавие: |
|
|
| Както казаха колегите по-горе първо го извади от мястото му и пробвай с парче кабел,а ако пак е зле,особено на автоматично търсене може да се наложи да се презапои платката на тунера,имал съм точно такъв проблем. |
|
|
 |
nebeto Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 13, 2011 22:55 Заглавие: |
|
|
| ако имаше оргинално усилвателче и ако не беше захранено мисля,че изобщо нищо нямаше да хваща. |
|
|
 |
|