| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Trucker Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 15, 2011 20:36 Заглавие: Продавам Домашен Усилвател Hands Free-та и Play Station 1 |
|
|
Здравейте продавам много неща , които ще видите в по-долните снимки.
1. Домашен Усилвател - 60лв
JVC AX-11BK
Изходна мощност на 8 ома - 2 х 40 вата
Входове RCA - phono tuner cd/video tape monitor
Изходи - щипки
Корекции - bass treble loudness
Made in Japan
Габаритни размери 435/90/210 мм
3.Hands Free за Nokia,чисто ново не е използвано никога-10лв
4.Чисто ново Hands Free пак за Nokia-10лв
5.Микрофон Philips взех го от TehnoMarket-15лв
6.Play Station 1 към него давам и един дойстик пише че е с чип , няколко игри и всички кабели и букси съм телевизора- 30лв
При интерес имам и няколко игри към Play Station-а.
За връзка с мен скайп - stankata_666
Намират се в София . При интерес допълнителни снимки
Изпращам с Еконт
Последната промяна е направена от Trucker на Вто Фев 15, 2011 20:56; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 15, 2011 20:43 Заглавие: |
|
|
Коригирай си заглавието с нещо по-смислено,а нещата дето нямат нищо общо със спецификата на форума съм ги разкарал.Тук не е бит-пазар И като ги шляпаш тия тагове поне ползвай бутона "Преглед" преди да пуснеш,за да видиш "какви си ги сътворил",а не някой след теб да върви и да оправя. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Trucker Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 15, 2011 20:47 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Коригирай си заглавието с нещо по-смислено,а нещата дето нямат нищо общо със спецификата на форума съм ги разкарал.Тук не е бит-пазар И като ги шляпаш тия тагове поне ползвай бутона "Преглед" преди да пуснеш,за да видиш "какви си ги сътворил",а не някой след теб да върви и да оправя. |
Добър вечер , редактирах си заглавието . Може ли да посочите кои неща не са свързани с форум за електроника все пак не продавам телета ?  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 15, 2011 21:05 Заглавие: |
|
|
Много се радвам че си си го редактирал но вместо да ми остроумничиш за телета,крави и овци да се беше запознал с правилата на форума и с кое бутонче се отговаря.
И не,не мисля да ти посочвам нищо. И сам много добре си знаеш и виждаш кое ти липсва от обявата.Тук сме форум за електроника,а не фризьорски салон.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|