| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dobrin_67 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2011 17:07 Заглавие: Ларингофон SERVOX INTON как да го пробвам? |
|
|
Въпросната машинка ми я донесоха с изсипана и прекъснала намотка.
Нямаше никаква реакция. След пренавиване на намотката се усеща вибрация при натискане на който и да е от двата бутона като се усилва и намаля с потенциометъра. Молбата ми е ако някой се е занимавал с нещо такова да каже как да го пробвам дали е наред защото като го опра в гърлото си и говоря си чувам гласа нормално но не от машинката. Може би защото гласа си излиза нормално от гърлото. Искам да съм сигурен че машинката работи за да не разкарвам човека че е отдалече.
http://www.medical.szczecin.pl/images/image008.jpg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2011 17:17 Заглавие: |
|
|
Мисля че трябва да чуваш и гласа си,и машинката.Убеден ли си че я слагаш точно на мястото-ларингса.И понатисни малко-контаката с ларингса трябва да е добър. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Фев 17, 2011 17:38 Заглавие: |
|
|
| Не не съм сигурен къде точно трябва да се сложи и колко да се натиска. С кой бутон трябва да пробвам. Намотката е поставена на гумена мембрана да не би там да има някаква настройка -по нагоре -по надолу. Външната пласмаса трябва ли да има свободен ход, мърда около половин милиметър там не съм барал нищо но гледам че може да се вади. |
|
|
 |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Пон Фев 21, 2011 12:34 Заглавие: |
|
|
При всеки пациент с ларинготомия местото на което поставя ларингофона може да е различно. Зависи при операцията колко тъкан е изчистена освен ларингса.За това наи добре да си я изпробва самия клиент. Щом е плзвал ларингофона тои си му е свикнал и знае каде наи добре работи. _________________ gsm 0878295870 skype velomelo1 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 21, 2011 13:50 Заглавие: |
|
|
| Дали все пак има начин да съм сигурен че работи защото разходката до Бургас и обратно струва на човека около 30лв. което за него не е никак малко. |
|
|
 |
|