| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 20:05 Заглавие: Creative ASIO |
|
|
Знае ли някой как се подкарва ASIO-то на Sound Blaster Audigy 2 за микрофонния вход? _________________ home studio |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
IGBT Опитен потребител

Регистриран на: 30 Мар 2005 Мнения: 373 Местожителство: Стара Загора
|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2005 21:46 Заглавие: |
|
|
в книжката на ASIO-то би трябвало да го има _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2005 9:56 Заглавие: |
|
|
| IGBT написа: | | в книжката на ASIO-то би трябвало да го има |
книжка на ASIO-то  _________________ home studio |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 25, 2005 20:58 Заглавие: |
|
|
май за пореден път ще си остана без отговор  _________________ home studio |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 26, 2005 21:30 Заглавие: |
|
|
| guitman написа: | май за пореден път ще си остана без отговор  |
аз съм маниак на тема аудио но и аз не знам какво е ASIO
аудижито е звукова карта нали и ти неможеш да подкараш микрофонния вход ли  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
i love massive ridiculous bass
Atlanta Georgia U.S.A. the real hip-hop ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 7:07 Заглавие: |
|
|
микрофонният вход си работи но не мога да включвам към него VST звукови ефекти в реално време и съответно не мога да записвам от неге с прогромо ползваща ASIO _________________ home studio |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 9:30 Заглавие: |
|
|
аз бих преинсталирал драиверите но по принцип възможно ли е едновремена работа на микрофона и ефекти  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 20:01 Заглавие: |
|
|
това е идеята на ASIO-то. то ти позволявя докато слушаш един WAV да да насложиш върху него различни звукови ефекти. ASIO-то действа и върху другите входове на звуковата карта. на AUDIGY-то по default този вход е line-in. и като включа китарата там мога да свиря с каквито си искам ефекти които се генерират от звуковата тарта. как ще звучи - това зависи само от software-а. мога да свиря с какъвто си поискам звук.
моят проблем е че не мога да приложа ефектите върху микрофонния вход. мога да включа микрофона в line-in но сигнала му е много слаб и не е в активната зона на действие, а и като приложа един компресор накрая се появява и шум.
м нета има един ASIO driver който става за всички звукови карти, дори и за тези които нямат вградено ASIO. нарича се ASIO4ALL и прохвърля цялата работа на централния процесор. латентността е по голяма, изисква повече памет и накъсва. с две думи не върши работа когато искаш върху вече записано парче да добавиш само вокалите, освен ако имаш много мощно PC.  _________________ home studio |
|
|
 |
kd 503 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 21:34 Заглавие: |
|
|
бреи ефекта наистина е интригуващ въпреки че не се занимавам с музика (но мнооооого обичам да слушам с повече бас от 35 хц надолу ) а няма ли да стане ако вкараш китарата към микрофонния вход или line in - а и запишеш парчето и едновремено свириш и после го слушаш аз обаче не съм виждал намеса докато свири парчето да вкарваш каквото и да е  _________________ Усилването на електрически сигнали е основен процес в радиоелектрониката!
|
|
 |
|