| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Nikitaa Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2011 18:45 Заглавие: Портативен телевизор MAJESTIC |
|
|
Здравейте! Регистрирах се във форума,за да ви помоля за помощ! Проблема е следния: Купихме си порт.телевизор,втора употреба,като уж не е ползван:)Ходим на палатка с мъжът ми и реших да го зарадвам,но сега ме гледа малко лошо,защото не работи както трябва!Стар модел е ,но много симпатичен!Включваме го-лови всички телевизии,които може перфектно,бръмчи,но звук(говор де)НЯМА!!! Включваме вграденото радио-звук ИМА! Слагаме,антена,звук(говор) на ТВ-НЯМА Слагаме кабелите от Булсатком-а на ТВ,звук(говор) ИМА! Е, бихте ли ми казали какъв е проблема и дали има шанс да се оправи? Ето линк към телевизора! Благодаря ВИ!
http://prodavalnik.com/tv-5-5-i1419336 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2011 18:54 Заглавие: |
|
|
В този раздел където ще се премести темата има подходяща тема за целта.
Трябва малко да му "побаят" там и ще почне да говори и на ефирните телевизии. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
Nikitaa Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2011 18:57 Заглавие: |
|
|
| Благодаря! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2011 18:58 Заглавие: |
|
|
Телевизора е със стандарт на звука 5.5mhz.Ефирните телевизии в България са 6.5 mhz стандарт на звука.В сервиза който предпочетете за около 15лв ще ви го направят за двата стандарта. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Nikitaa Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 26, 2011 19:19 Заглавие: |
|
|
| Благодаря Ви за бързите отговори! Много ми помогнахте,а и не ме гледат лошо вече:)) |
|
|
 |
|