| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Technix Нов потребител

Регистриран на: 19 Фев 2011 Мнения: 17 Местожителство: България, Варна
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2011 5:17 Заглавие: Търся Lampdriver за прожекционен телевизор SONY KL-37W1 |
|
|
Tази платка е нещо като инвертор за ксенонна лампа в прожекционен телевизор 37" SONY KL-37W1 и преди 3-4 години ми изгоря поради грешно подадено захранващо напрежение - вместо изправен 220В подадох променлив 220В.
От сервиза на SONY ми я предлагат на цена на която мога да си купя втора употреба същия телевизор и на всичкото отгоре казват, че няма как да ми я доставят ...
Ако някой може да помогне, нека да ми пише на личен или на
[email protected] или на 0878 414 608
бих могъл да отделя около 100 лв. за тая платка, или бартер за Дек RS-B355 Technics и CD Player SL-P202A Technics _________________ Technix™
Последната промяна е направена от Technix на Съб Апр 09, 2011 11:52; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
master_rich Активен потребител

Регистриран на: 13 Апр 2005 Мнения: 81 Местожителство: Хасково ВИДИКОНСЕРВИЗ
|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2011 10:42 Заглавие: |
|
|
Би ли ми я снимал че имам 2 Сонита 52 инчови за части. _________________ ВИДИКОНСЕРВИЗ/скайп: masterrichi2222 |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
|
|
 |
Technix Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2011 23:08 Заглавие: |
|
|
ами не съм изял букви от модела на телевизора ...
Знам че има модели с допълнителни букви, все пак 2 месеца обикалях по сервизи, но на моя няма!
ДА!
Това е платката Bojilov, даже и версията на процесора е същата!!!
Не знам как си успял да я намериш но преди време когато се занимавах с това съм я търсил под дърво и камък!
За какви пари говорим?
Принципно търся втора ръка, понеже нова е безбожно скъпа а моята не е изпаткала напълно ...
очаквам предложения и цени на ЛС _________________ Technix™ |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2011 23:19 Заглавие: |
|
|
| Technix написа: | | Не знам как си успял да я намериш |
Това ми е работата все пак.Цената ти е на лични. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Technix Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 09, 2011 12:01 Заглавие: Търся Lampdriver за прожекционен телевизор SONY KL-37W1 |
|
|
 _________________ Technix™ |
|
|
 |
|