| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2011 16:43 Заглавие: |
|
|
Не бързай тогава с VDP-ай сега си виж червения кондензатор 47нФ дето ти е от колекторния делител на транзистора.По и елементите около него.
Може да пробваш и с друг дъмп-в енциклопедичната тема има.
Аз VDP ми е най-лесно да ти продам,но мисля че му е още рано... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2011 17:28 Заглавие: |
|
|
| Ми аз го свалях и на уреда ми си показа толкова, освен това има импулси за флибака. |
|
|
 |
vladimirstanoev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2011 17:44 Заглавие: |
|
|
Тоя кондезатор задължително се сменя с по-хубав. От него повишава високото и след време ще почне да пляска и новото ТХО. Провери веригата от BCL на ТХО-то до 12кр./SAFETY на видеото и веригата VPROT от изхода на вертикалното до 11кр. на видеото.
А качването на черешата от Академика ли го научи? | lusi blazev написа: | | При разкачен 3 пин на видео проца вече се нормализира нивото по шината. |
| lusi blazev написа: | | Сложих му друг бин и шината се нор мализира |
| lusi blazev написа: | | Пробвах с друг дъмп ... но е без промяна |
 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2011 17:52 Заглавие: |
|
|
Говорим за C307 и веригата ситнежи около него,да не зайдеш някъде другъде. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 27, 2011 17:56 Заглавие: |
|
|
ОК. Ще го сменя.
Първит бин, който му бях записал ебил с дефект, нали обясних. А отначало пробите с шината бяха с неговия си дъмп. И защо ми е да ви качвам на черешата, то с това няма да се оправи ТВ-то.
Отивам да го ровя. Ще пиша по-късно какво е станало.
Да точно за С307 говорим. Смених го, няма ефект. На 11 пин на видеото има импулси от вертикалата, но на 12 нямам нищо, нито с осцилоскопа нито с ереда.
То пък на тая схема дето я гледам са указани точките за мерене, ама няма показани осцилограмите. Ако имате по-хубава схема моля да ми я пратите. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2011 2:14 Заглавие: |
|
|
Рови там-резистора от делителя,схемата със ситните транзистори по тая верига.
Няма да е лошо и да пробваш пак инициализация на паметта-трябва да става.Далеч по-удачно е от леене на дъмпове незнайни.После като заработи си нагласяш всичко останало по бюлетина.
И да я изтриеш-пак ще си я инициализира-като го пуснеш първия път ще мисли 10-15секунди и готово. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2011 22:39 Заглавие: |
|
|
| Bojilov написа: | Далеч по-удачно е от леене на дъмпове незнайни.После като заработи си нагласяш всичко останало по бюлетина.
|
Ами лошото е че май не са незнайни . Аз пробвах няколко от нета и ни един не тръгна като света на точно същия тв. Обаче мисля че не тръгва и с празна памет, тоест тръгва но без графика.
Инициализацията решава проблема със софтуера.
п.п. Ако помнех кой точно не работи бих го написал, пробвах няколко от МОНИТОР със сигурност. Бях изтеглил дъмпчета и от други източници но се оказаха същите. След като установих че с инициализация става, и то по бързо - изтрих всички от харда, даже и оригиналният му.
Последната промяна е направена от ivan dimitrov на Пон Фев 28, 2011 23:08; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2011 22:50 Заглавие: |
|
|
Да беше написал > ТЕ ТОЯ ДЪМП=ЛИНК не работи !
-----------------
ivan dimitrov
Голяма, не знам колко, част от дъмповете, дето посочваш в Монитор-а са същите както при поляците, така и на други, всеизвестни места
Как се пренасят от база в база е отделно на качващите работа. Има ли от къде да си свалиш нещо?! -ИМА !
Живи-здрави качващите инфо !
Последната промяна е направена от emoome на Пон Фев 28, 2011 23:31; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Фев 28, 2011 23:13 Заглавие: |
|
|
При мене поне не е имало такива случки,а е правено много пъти.Като я сложиш празната мисли, мисли,умува,мъдрува-10секунди,15секунди,може и повече и току потегли.Крив като геометрия и т.н. но работи.
В енциклопедичната тема дъмпа трябва да е хубав. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|