|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
MARFA_94 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 03, 2011 15:30 Заглавие: аварийно захранване |
|
|
| привет колеги тъѝ като още съм начинаещ и във форума и в този раздел се извинявам предварително ако имам грешки при заглавието на темата и другите пи постове въпроса ми е направих си авариѝно осветление в няколко от стаите ми, източника ми е акумолатор ISKRA 62Аh. та си мислех дали немога да направя така че на зарядното на акумолатора да монтирам някакво устроѝство което да следи заряда на акумолатора постоянно без да се изключва от мрежата. Иначе до тука всичко стана добре лампите сами се включват когато тога огасне но малко ме е страх да зареждам акумолатора постоянно да не се скапе имам и консуматор на него коѝто е радио касетофон от форд коѝто ми служи за озвучаване в банята заряда с консумацията не е повече от 1.0 ампер а волтажа мисля че е подходящ13.9волта даѝте неква схемка или готов модул на следена на такъв акумолатор тъкмо ще е по дълго време на подзаряд и акумолатора ми ще е жив по дълго време благодаря ви предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ge6aaaa3 Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|