| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
integral cm Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2011 11:14 Заглавие: сервизно меню за тв neo2159s |
|
|
| проблем с тв neo2159s на аудио видео 1 2 не се превключват системите за цвиат стои само на n3.5... и не превключва на pal или автоматично моля за съдеиствие благодариа |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
zapad Опитен потребител

|
|
|
 |
integral cm Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2011 12:02 Заглавие: |
|
|
| аз сьм сервиз не ми трябва сервиз трябва ми как се влиза в сервзното меню(сервизно меню) за тв.neo 2159s с процесор la76936y ипамет 2408 шаси th-2128f2.psv за което благодаря |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2011 14:37 Заглавие: |
|
|
| Да ти имам самочувствието... |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 07, 2011 15:35 Заглавие: |
|
|
И правописа !  |
|
|
 |
krasis Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 08, 2011 11:18 Заглавие: |
|
|
| integral cm Ти още ли не си разбрал че в тоя форум нов ли си отговор няма да получиш е ще получиш само подигравки и недвусмислени подмятания от рода на (кво правиш тук)изглежда са забравили от къде са тръгнали и те,а може би се страхуват след време да не им изядем хляба. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 08, 2011 11:32 Заглавие: |
|
|
krasis,ти пък къде се буташ На кое да му се отговори-на неграмотните писания Или как се влиза в серв.режим на процесор дето му е изял половината надпис
Какъв е този форум-определено не си човека който трябва да дава мнение.Преди да почне да критикарства и да сее плюнки по даден сайт и по хората в него,човек трябва да е допринесъл нещо за този сайт.Щото за да получиш-трябва да дадеш Едва след като си дал и си помогнал на някого имаш право да лееш подобни акъли Друг е въпроса и че като ти чета писанията силно се съмнявам дали можеш въобще да дадеш нещо.
И понеже подобни прояви не са ти за сефте-получаваш едноседмична почивка в бан-листата. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|