|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pi4at Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 08, 2011 21:25 Заглавие: Търся схема на инвертор от 12в на +/-35 или повече |
|
|
вече пробвах тази схема но не стана нищо или по почно стана но не това което очаквах...
искам да захраня усилвател от акомулатор но се получава само до някаде като го включа чакам повече от 5 секунди докато чуя нещо... а когато чуя и (усилвателя е усилен до край) се чува музика за кратко някаде за околу секунда две и пак чакам 4-5 секунди и всичко се повтаря... не разибрам много от тези неща но предполагам че съм използвал схема за по малка мощност защото когато усилвателя е намален музиката си свири без да прекъсва
...а и може ли да е защото изхода на този таймер 555 е цифров а нали на мен ми трябва аналогов за да работи нормално трансформатора ако е възможно ми помогнете с тази схема ако не е подходяща дайте някоя с малко елементи и без интегрални схеми
Оправи си линка |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|