| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
fetkov Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 09, 2011 23:27 Заглавие: AUDI CONCERT (CD) проблем с осветлението |
|
|
| Имам проблем със осветлението на AUDI CONCERT (CD),дисплея си свети но бутоните не.Плеъра си има фото клетка който работи, когато си сложа пръста дисплея става по-тъмен.Плеъра ми е AUDI CONCERT AUZ2Z3 8Е0 035 186 (Grundig)-сложих го на колата си А4 1996 година.Въпроса ми е дали може да се свърже осветлението на бутоните към дисплея,или да намеря захранването на бутоните и да пусна ток (от инсталацията на колата има два кабела които не са свързани никъде, на единия има ток само когато са включени габарити а другия е маса) те са за оригиналния касетофон. Моля ви за малко помощ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
|
|
 |
fetkov Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2011 0:21 Заглавие: |
|
|
| така е но на буксата на плеъра няма място тоест е празно. |
|
|
 |
omegata Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2011 9:55 Заглавие: |
|
|
Да не е счупен пина на буксата на радиото за подсветката на бутоните .Имаш линк за разположението на пиноветет на букстата разгледай го .Те светват само когато се включат фаровете .Всички аудита са така . _________________ проблема винаги се крие там където най малко очакваш |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2011 10:28 Заглавие: |
|
|
Толкоз пък като искаш да светят не само на габарит се свързват двата пина на осветлението на бутоните и изхода за авоантена.Така когато е пуснато радиото ще светят и бутоните. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
fetkov Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2011 12:00 Заглавие: |
|
|
| не е счупен пина, просто липсва.На този линк е показан буксата на Concert с касета,а моето е CD и няма пин за подсветка на бутоните.Плеъра е от Ауди 2004 година и те са с CAN BUS шина, а на моята кола няма такава система. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2011 12:21 Заглавие: |
|
|
А това е друга работа .Тука подсвета се пали по кан шината.И това съм го правил но се бара вътре в апарата-не е твоя работа.Занеси го в сервиз дето знаят как да го направят. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
fetkov Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2011 15:32 Заглавие: |
|
|
| ако намеря захранването на бутоните и аз ще го направя (малко разбирам от електроника) мога да работя с поялник.Ти само ми кажи къде се подава ток |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2011 15:36 Заглавие: |
|
|
| fetkov написа: | | .....кажи къде се подава ток |
Като ти гледам изказа едва ли разбираш.Повярвай ми тука не става само с подаване на ток тук таме.Така ,че посъветвах те нещо-ко ще правиш е твоя работа-май отиваш към варианта"Търся радио за....,че моето го пре..ах" _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и.
Последната промяна е направена от bai_tishan на Чет Мар 10, 2011 15:52; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
fetkov Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 10, 2011 15:49 Заглавие: |
|
|
| закарах го в 2 сервиза и ми казаха че няма да стане и после се отказах, за това се обръщам към вас. |
|
|
 |
|