Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

PREDATOR_WTF (отцепена)

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
PREDATOR_WTF
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sliven

МнениеПуснато на: Нед Мар 13, 2011 21:52    Заглавие: PREDATOR_WTF (отцепена) Отговорете с цитат

колко инча е ?
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Мар 13, 2011 23:04    Заглавие: Отговорете с цитат

PREDATOR_WTF,къв е смисъла от поста ти,че нещо се не сещам Question Evil or Very Mad Ако ти е толкоз интересно колко инча е можеше да пуснеш гугъл и още в първия резултат пише.
И кво значение има колко инча е....Тва да не са ти кирпичени цигли-махаш старата,слагаш новата и като са еднакви размери значи всичко ще е ОК... Twisted Evil
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
PREDATOR_WTF
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sliven

МнениеПуснато на: Нед Мар 13, 2011 23:13    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov написа:
PREDATOR_WTF,къв е смисъла от поста ти,че нещо се не сещам Question Evil or Very Mad Ако ти е толкоз интересно колко инча е можеше да пуснеш гугъл и още в първия резултат пише.
И кво значение има колко инча е....Тва да не са ти кирпичени цигли-махаш старата,слагаш новата и като са еднакви размери значи всичко ще е ОК... Twisted Evil

та за тез дето са мало тъпи и не рабират матриците си имат модели !!!!! (примерно неговата е самсунг а тои има LG)
има шанс като я тури на лаптопа да светне черен екран и толкос.(и после става така че тоя дето му я праща излиза виновен а тои не е така че за тези които разбират има значение

и друго не ми мука кво пиши у google щото сам си патил !!! и не е 100% сигурно това което пише да е вярно че ще ме извиняваш батка
не се навираи дет не требва и не си компетентен
този форум е зада си помагаме и да се саветваме един друг ако се налага
не да си мерим пишкити Laughing Laughing Laughing
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пон Мар 14, 2011 0:50    Заглавие: Отговорете с цитат

Първо-не се отговаря с този бутон.И си мисля че вече ти е правено забележка да се запознаеш с правилника на форума и да го спазваш.
Второ-кой е тъп и кой е остър-не си определено ти човека който ще каже.Къде да се "навирам" и къде не,както и от какво съм компетентен-също.
Размера е само един и достатъчно ясно си го пише още в първите резултати от гугъл така че айде дай малко по-полечка и не се изкарвай по-умен от гугъл,щото не си...Аз като по прост ползвам конкретната документация за модела и там достатъчно точно и ясно си има написани моделите на конкретните панели-които определено не са само един,но определено всичките са само с един размер.
И няма нужда да ме поучаваш къде и какво става или не става.Ако понамалиш това което (зло)употребяваш(или емоциите или там каквото е причината),така че да поизбистриш погледа ще видиш че във поста ми определено не пише че панелите от един и същи размер се заменят един с друг.
И между другото разбиранията ти за това що е "модел" са меко казано неграмотни и това което си изредил са производители,а не модели.Конкретен модел на един от панелите,които се влагат във въпросния е примерно B154EW02V1.
Така че айде малко по-полечка с големите претенции и преди да поучаваш другите на големите ти познания в областта на панелите наблегни на нещо доста по-простичко,като например да се научиш да пишеш малко по-грамотно-поне на нивото на неандерталец.
Участието ти тук приключва.

P.S.Отцепена от тук-
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=74082
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети