|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
shopov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 14, 2011 14:43 Заглавие: BIN за CROWN mod.21P200. и за ДУ. |
|
|
TDA11135 - проц.
24c08 Липсва ДУ , а е заключен. И какво ДУ да търся. Благодаря предварително.
P.P. ТВ стои в дежурен режим и неможеше да се пусне от бутоните на ТВ. Не е бил заключен защото като му сложих празна памет го настроих и сега се пуска нормално а и в менюто няма функция родителски контрол. Но хоризонтално картината е свита от двете страни с по 5-6 см. което мисля че от серв. реж. може да се оправи но затова трябва да знам какво ДУ да търся да купя и после как се влиза в сервизен. Или BIN което по ми се ще защото клиента неискал ДУ. Проблем е че с мойте ДУ неможах да го подкарам.
Моля за помощ. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tzanko Todorov Активен потребител

|
|
|
 |
shopov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2011 16:32 Заглавие: |
|
|
| Благодаря колега. Ще търсим ДУ и дано се оправят EW корекциите , но имам съмнения за проца. За сега му распънах растера по мой си начин временно да може да гледа (че беден човека ) но има тип възглавница. Разбрахме се по късно да го дооправим. До тогава се надявам някой колега да даде БИН. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|