| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 10:47 Заглавие: Лепене на емблеми |
|
|
| Паднаха ми емблемата на предния капак и емблемката отстрани на калника на рено19. С какво да ги залепя така че да стане здраво и да не падат. Имайте предвид че са изложени на вибрации, слънце, студ, влага. Механичните методи (нитоване, винтове и т.н.) не ми допадат засега. Нещо от рода на лепила, силикони и т.н. би било по-доброто решение. Но да се има предвид че елементите които ще се залепват са пластмаса+боядисан метал (за емблемката на калника) и метал+боядисан метал(за емблемата на предния капак). Благодаря Ви за мненията! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
prasse Опитен потребител

|
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 17:56 Заглавие: |
|
|
Разгледай продуктите на 3M.
Имат изключително здрави двустранно лепящи ленти за всякакви приложения и условия. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 19:23 Заглавие: |
|
|
Лепи със силикон-санитарен 100% и нямаш проблеми!Само почисти повърхностите преди това.Аз така лепих на първото си РЕНО емблемата на задния капак на времето и като се наложи да сменям капака в чудо се видях докато я отпоря! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
gueswhoaz Опитен потребител

Регистриран на: 13 Юни 2009 Мнения: 603 Местожителство: По света и у нас
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 19:36 Заглавие: |
|
|
| Bison течна стомана - с него сме лепили кръпка на калник, поради липса на подходящ заварачен апарат. Не беше мръднало до момента в който изхвърлихме колата. |
|
|
 |
Interceptor Опитен потребител

Регистриран на: 07 Май 2010 Мнения: 137 Местожителство: Бургас/Варна
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 20:33 Заглавие: |
|
|
Всичко изброено до тук е идеално, но не и ако ти се наложи да я сваляш.
Емблемите се залепят със двойнозалепваща лента. Има ги във всички магазинчета за аксесоари. Лепят достатъчно здраво за целта. А ако се наложи да се сваля се реже леко и се избърсва с препарат за стъкла.. _________________ Никога не разкривай дали си щастлив или не преди да е дошъл последният ти ден..
E-mail: drm.electronics(at)gmail.com |
|
|
 |
penkeler Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 17, 2011 22:46 Заглавие: |
|
|
| Аз също потдържам всички изказани мнения за изброените материали, които съм ползвал при други обстоятелства, но имам лични впечатления само от двойнозалепваща лента на tesa, която бяха ме посъветвали преди 3-4 години да ползвам, за лайсна по цялата дължина на прага. В момента на лепене имах чувство, че най много след седмица ще трябва да повтарям процедурата, но вече съм на друго мнение. |
|
|
 |
showMANiak Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2011 6:59 Заглавие: |
|
|
Двойнолепящата е най-културното решение.На мен преди няколко години ми бяха одрали десния калник и я карах да го пребоядисат и са я лепнали с таково животно и не е мръднала до сега.А тая на предния капак не беше ли с едни щифтчета,дето влизаха в едни дюбелчета в капака?  _________________ Може и да бъркам..... |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 18, 2011 9:52 Заглавие: |
|
|
| showMANiak написа: | ....А тая на предния капак не беше ли с едни щифтчета,дето влизаха в едни дюбелчета в капака?  | Същата, но нито дюбелчетата са там вече, нито щифтчетата са на местото си...  |
|
|
 |
|