|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
slavun Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 17, 2011 14:44 Заглавие: Тъпо отношение от модератор Bojilov |
|
|
Това е отговор на мнение на модератора, който заключи темата.
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=74210&topicshow=%CC%E8%EA%F0%EE%E2%FA%EB%ED%EE%E2%E0%20Candy%20CMG%202393%20-%20%EF%F0%EE%E1%EB%E5%EC
Здравейте,
Може да не се правите на толкова велик и чрез силата на модераторската мощ да избивате комплекси. Също така не е нужно да вкарвате плитката си ирония, когато човек помоли за помощ и да заключвате темата казвайки само вашата позиция.
Мога само да ви кажа, че ако вие ме попитате за съвет в някой форум за нещо, което аз разбирам, а вие не, няма да получите такова меко казано отвратително отношение.
Все пак форумите се ползват, за да могат хората да си помагат, всичко останало е избиване на комплекси.
Аз не се и съмнявам, че ще изтриете този пост .
Не си и правете труда да ми отправяте нападки - безмислено е.
П.С. Разгледах доста от темите и се оказва, че има много други за изтриване и заключване, ако се съди по критериите, които наложихте върху моята.
Поздрави |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 17, 2011 14:54 Заглавие: |
|
|
Много правилно ти е отговорил колегата. Пипането на високи напрежения е опасно за живота. Все пак форумът е предимно за сервизни специалисти.
Физически величини се ИЗмерват, ЗАмерванетоо става с камъни и други предмети.
Получаваш официално предупреждение за публично обсъждане действията на модератор и лични нападки. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 17, 2011 15:01 Заглавие: |
|
|
Каква ми е иронията и дали е плитка или дЛъбока-не ти е работа да коментираш.Какво ми е отношението,какво избивам,кои теми са за изтриване или заключване-също.
Аман от народ дето е решил че като се трупне тук и нищо че си няма понятие за елементарни неща от електротехниката(въобще не говоря за електрониката даже) и някой трябва да почне да му провежда началното обучение на тема "откъде накъде върви тока".И що-щото може би някой от форума с нещо ти е длъжен или щото няма достатъчно много учебници на подобна тематика в мрежата.Включително и една книга на Г.Сапунов която съм качил тук във форума специално за ремонт на микровълнови печки и в която има описано устройството им и диагностиката им от А до Я,ама чукча книги не чете,чукча и търсачка не ползва щото щеше да я намери,чукча само обича да рипа кат ощипана девственица,като не му угодят на исканията и не му изсипят в канчето отпреде решение наготово. Па да хванем освен и да ти обясним що е това "електрическа верига" и яде ли се или се пие?Как се измерват напрежение и ток в дадена верига-и това ли?Па освен и да вземе някой от форума да дойде да тия поправи у вас?
Айде...  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|