|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pavlin v Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2005 9:49 Заглавие: Sony erikson T610 |
|
|
Колеги тъи като със GSM по малко се занимавам имам въпрос. Купих кабел за данни вътре е със чип PL2303 трябва ли да инсталирам драивери за USB-COM тъи като компютара не го намира,нито GSM,нито кабела, а съм качил софтуера от диска към телефона.Или трябва друг
софтуер или кабела е дефектен.На куплунга към GSM са вързани 3,4,5 и 10,11 краче.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
tehnica Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2005 20:31 Заглавие: Sony erikson T610 |
|
|
| Вземи го върни този кабел защото ще имаш големи проблеми с инсталацията. Купи си IR и ще се родиш.Аз имам друг въпрос относно Т610.Реших да освободя малко пространство в паметта защото е много малка,но на някой елементи излиза съобщение,че предифиниран елемент не може да бъде изтрит.Може ли това да се промени или да се направи нещо с паметта за да събира повече снимки които пък от своя страна не са с добро качество. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 25, 2005 10:16 Заглавие: |
|
|
Немога нищо да ти отговоря за памета. Но мен ме интересуваше дали кабела става за преинсталация на софтуера и със каква програма.  |
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Пон Апр 25, 2005 10:21 Заглавие: |
|
|
Там не можеш да пипаш с този кабел!! Ще ти трябва специален бох, с който да го флашваш ! _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Апр 25, 2005 13:24 Заглавие: |
|
|
Може ли да попитам какъв е бокса и софта,изкам да сложа българско меню.  |
|
|
 |
soundMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 25, 2005 14:05 Заглавие: ...относно Sony Ericsson-а |
|
|
Най-удачният вариант за Вас може би е едно Bluethoot USB устройство- на цена,малко по-висока от един оригинален data кабел и със съвместимост с болшинството от модерните настоящи и бъдещи модели GSM-и.Лесна инсталация,бърз и удобен начин за трансфер(до 10 метра за стандарт 1.0 и до 100 метра за следващият) и минимално място.Да не говорим за ефектният "кич" от светлинки (LED),които някои марки предлагат.Почти 100 % съвместимост за около 35-150 лева.
За второто Ви желание ще трябва да се поизръсите повечко.Устройството е SE Terminator dongle и изисква по-големи познания в областта.Софтуера е Div в различните му версии,като има и USB версия.
Успех в начинанието,но помнете,че няма да стане с TFT дисплей,като T 630 ...  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|