|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
tedo_kinta Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 15, 2011 21:54 Заглавие: USB joystick проблем с analog stick |
|
|
Здравейте,
поредния пробем който искам да реша без да давам много пари
Ето го и него:
Имам USB joystick котайски неизвестна марка, еквивалент на Dualshock 2 джойстика на SONY за PS2 само че тоя е за PC. Та проблема е че ми се прецака левия аналогов бутон като цяло бутона функционира, но като го пусна не се връща в средата и предполагам че има някаква прожина която го е връщала и сега нещо се е случило с нея, НО най големия ми проблем е че не мога да си намеря от каде да купя нов аналогов стик, a немога и да рзглобя този за да видя дали немога да оправя пробема и сам. Най-ш*****то е, че гаранцията му изтече преди 3 седмици . въпроса ми е някой знае ли от каде да си набавя подобен стик или идея как да оправя този.
Мерси предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
PR1KA3L1BK0 Опитен потребител

Регистриран на: 23 Ное 2006 Мнения: 119 Местожителство: София Студентски град
|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 11:33 Заглавие: |
|
|
След като неможеш да го отвориш, защо изобщо питаш как да го оправиш ... !?!?!?!?!
А такива геймпадове под път и над път ... виж в техномаркет, наскоро копувах за подарък за 20 кинта, мисля че имаха и копие на Sony PS за 25-30, така че ходи и разгледай  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 15:14 Заглавие: |
|
|
Аз джойстика го отварям ама самия стик не мога да отворя и за това ако може някой да ми каже от каде мога да си купя нов стик и по възможност да не е онлайн магазин.
Ако става на въпрос има и за 14 ЛВ джойстици, ама не е там работата |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 16, 2011 23:17 Заглавие: |
|
|
утре ще отида в училище и ще гoвпря с господина дето ни води практика и дано може да помогне щото нов джойстик няма да си зема, а тоя ми е ценен щото го разпознават PS3-ки и със съседа бозим яката на split screen. Само за информация оригиналния dualshok 3 джойстик за PS3 струва около 70 лева, а тоя е почти същия, като махнем sixaxis-а, ама е за 16 . А кажете ми кое е по-приемливо?
Ден по-късно.
След като го показах в даскало, няколко любознателни съученици ми казаха, че това може да се оправи само с замяна на аналога, обаче аз нали съм си оптимист, все пак отидох при господина и опасенията ми се збъднаха, ОБАЧЕ забравих да го попитам как да махна стария аналог  и ми трябва малко помощ. Аналога има 14 пина-2х3(за потец.)+4(за микробутона)+4(за крепене на корпуса) обаче немога да ги махам 1 по 1, защото няма как да извадя крачеата отделно. Единствения вариянт който се сещам е с пистолет за горещ въздух, но естествено, аз нямам такъв.
Моля за идеи, защото както казах много ми е ценен джойстика.
Мерси предварително! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2011 18:02 Заглавие: |
|
|
| Ако някой случайно има стар и неработещ джойстик, но с здрави аналогови бутони, моля да се свърже с мен. Не е задължително да е USB може и за PS, PS2 или XBOX, защото аналозите им са еднакви. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|