|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
milenko Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2011 18:19 Заглавие: Съществува ли адаптер за memory stick-Първата карта на Сони? |
|
|
| Здравейте,имам камера Самсунг VP-D103i.Има слот за карта memory stick,това мисля е първата карта на Сони от 1998 год.Поради невъзможност да се намери такава карта,а и максималния размер мисля е 128 МB,има ли адаптер с който да сложа по нов модел карта например duo,pro duo и т.н.От pro duo към duo мисля че има,но само за memory stick слот?....благодаря.. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2011 19:19 Заглавие: |
|
|
| Да имам. Доставката ще ти излезе два пъти по скъпа от адаптера. |
|
|
 |
milenko Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2011 19:50 Заглавие: |
|
|
| За доставката ще измислим нещо,но сигурен ли си че е точно такъв адаптер?Аз такава memory stick не съм виждал никога,сега във Wikipedia видях на снимка.Значи все пак имало,мислех че е много стара технология и новите карти са абсолютно несъвместими с тоя слот... |
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 19, 2011 22:51 Заглавие: |
|
|
Сигурен съм, изхода е към мемори стик, а входа е възможно да е микро или дуо, но нямах повече излишни секунди да го огледам.
За доставката нищо не може да измислим, нямам половин час да ходя и вися до пощите, най много 5 минути до еконт. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|