| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
кязъм Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2011 13:05 Заглавие: Въпрос относно възпроизвеждане на картината на камера Canon |
|
|
Камерата е Canon MV6i MC. На какво се дължи проблема, на зацапана видеоглава или да се ориентирам към сервиз ?
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2011 13:19 Заглавие: |
|
|
Вероятно главата е мръсна.Като за начало може да се опита с почистване. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
кязъм Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2011 13:24 Заглавие: |
|
|
Ок бай Тишане ще купя касета за почистване при първа възможност ! Благодаря ти ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2011 13:34 Заглавие: |
|
|
Касетката не е най добрия вариант.За един път може и да свърши работа,но натам по добре не я пускай-влошава нещата.Най добре се чисти "на ръка",но трябва да се внимава много-ако не си го правил по добре да го направи някой ,който знае как-иначе "главата е торбата(гюма)" Прблема е ,че между скенерите(главите)се отлагат финни прашинки от покритието на лентите и дава на късо U-образния ферит, на който са навити главите.Най добре се чисти на "ръка" със сгъстен въздух-всичко друго оправя временно проблема.В смисъл трябва да се махнат от там,а не да се приместят временно-така се натрупват още и още с течени е на времето. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и.
Последната промяна е направена от bai_tishan на Нед Мар 20, 2011 13:46; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
|
 |
кязъм Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2011 13:41 Заглавие: |
|
|
Абе знам ама, пръстите дебели бе. Пък и тука в Париж не съм срещал още сервизи ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2011 13:42 Заглавие: |
|
|
| кязъм написа: | | Пък и тука в Париж не съм срещал още сервизи ! |
Ами да ида да отварям един.... Поне ще съм монополист... _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
кязъм Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2011 13:51 Заглавие: |
|
|
| По добре недей, хе хе хе, от 8 март насам не можем се разминем от ТВ-та по улиците, минаха на цифрово излъчване ! Жив и здрав, ще те послушам, камерата ще почака докато се прибера в Бг. |
|
|
 |
|