|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
madrigal Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 20, 2011 23:46 Заглавие: Ремонт на цифрови фотоапарати |
|
|
Здравейте!
Някой да знае добър сервиз за цифрови фотоапарати в Пловдив? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
matkauton Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 22, 2011 17:58 Заглавие: |
|
|
| колега аз съм носил в ПАН сервиз на 6-ти септември фотоапарати 2 пъти за ремонт доволен съм |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 22, 2011 21:55 Заглавие: |
|
|
| мерси за отговора. Да, знам за ПАН сервиз, но доколкото съм чувал, ремонтът на апарати се извършва в София и във времето се проточва ремонта. Т.к. на моя проблемът му е дребен (е, поне според мен), бих предпочел да го занеса някъде, където да се диагностицира и да ми се каже ориентировъчна цена на ремонта на момента. |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 22, 2011 23:11 Заглавие: |
|
|
В Пловдив е централизирания сервиз за фотоапарати на К&К(това означава, че там се параща всичко от страната). Ама как да ви отговори точно човек, като Вие не споменавате за каква марка става въпрос? И не забравяйте, цените на ремонт започват от 40лв. нагоре! Не си губете времето, ако не Сте готов да платите на хората, които се занимават с тая работа.
П.П. Аз се занимавам с ремонт на такава техника, ама от опит знам, че като спомена някава цена-все щели да си купят ново апаратче. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 23, 2011 0:10 Заглавие: |
|
|
Става въпрос за Panasonic Lumix DMC-FS5. Проблемът е, че при включване на апарата пластмасовото капаче (капачета са, всъщност - от две части е), предпазващо лещата на обектива - не знам точното име на този детайл - може би бленда, заяжда и не се отваря напълно. При изключване, съответно, не се затваря напълно. Като изключим това, апарата си работи без проблеми.
Всъщност, предлагат ми да закупя този апарат, на старо, разбира се и без гаранция. Цената е сносна, но все пак, дефекта си е дефект и искам да си изясня колко би струвал един евентуален ремонт и дали ще се върже сметката в крайна сметка
Затова искам да се посъветвам с човек, който извършва такива ремонти, за да си изясня нещата. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|