| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pvdpepo1 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 23, 2011 16:05 Заглавие: Търся схема за курсова работа по Преобразувателна Техника |
|
|
Здравейте търся схема за курсовата ми работа по Преобразувателна Техника .
Изискване към схемата е единствено да не е много скъпа и не много сложна за направа.
Предмета по които е курсовата работа предполагам описва достатачно какъв тип схема трябва да е . Ествествено няма как да приемат аудио усилвател или таймер 555 Благодаря много за съветите. Дано не съм объркал раздела. _________________ Email : [email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Сря Мар 23, 2011 18:24 Заглавие: |
|
|
| Аз поне такъв предмет не съм учил и идея си нямам за какви преобразувания става дума. Извинявам се за неконструктивния отговор. |
|
|
 |
pvdpepo1 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 23, 2011 20:45 Заглавие: |
|
|
ами всякакви преобразуватели на напржение на импулси и тн.. схеми .. _________________ Email : [email protected] |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Сря Мар 23, 2011 21:02 Заглавие: |
|
|
А някакви данни за курсовата?
http://www.ti.com/ - тука има доста чипове, които могат да ти свършат работа  _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
NikolaiBG Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 23, 2011 22:56 Заглавие: Re: Търся схема за курсова работа по Преобразувателна Техник |
|
|
| pvdpepo1 написа: | | ...Предмета по които е курсовата работа предполагам описва достатачно какъв тип схема трябва да е ... |
Далеч не е така... Под "Преобразувателна техника" обикновено се разбират разните видове инвертори, управляеми изправители и тн. Т.е. все неща които няма да ти е лесно и (много) евтино да сглобиш, ако нямаш опит. Дай точно задание, за да бъдеш насочен, въпреки че по начина по който питаш не мисля че схемата ще ти е от някаква полза. |
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2011 10:55 Заглавие: |
|
|
Има си наръчници по преобразователна техника. Все някоя схема ще може да се сглоби по тях. _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
pvdpepo1 Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2011 20:40 Заглавие: |
|
|
дам утре ще отида до библиотеката да видим по наръчниците какво пише  _________________ Email : [email protected] |
|
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2011 20:51 Заглавие: |
|
|
| Я виж дали нещо от [url=http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=29343&start=50&topicshow=%C2%E0%E6%ED%EE!%20%CA%ED%E8%E3%E0%20%E7%E0%20%E2%F1%E8%F7%EA%E8%20%ED%E0%F7%E8%ED%E0%E5%F9%E8]тук[/url] няма да ти помогне. |
|
|
 |
|