| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 23, 2011 18:33 Заглавие: Закупуване на интеграла HT6207 |
|
|
Представялва енкодер с сподователен пренос за дистанционно на аларма. Прадава ли се тази интеграла някъде или ще трябва да се поръчва. Доколкото прочетох не е нужно препрограмиране, тъй като е с фиксирани честоти за всеки функционален футон. _________________
ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2011 2:05 Заглавие: Re: Закупуване на интеграла HT6207 |
|
|
Преди години много исках да си намеря точно тоя чип + декодера. Като цяло само с искането си останах по онова време. Сега като и гледам схемата прилича малко на китайските чипове :
www.elenota.pl/upload/TX-2B(RX-2B)AY.pdf _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2011 10:54 Заглавие: |
|
|
Ни едната, ни другата може да се намерят. Може би колегата ще си купи нова аларма. _________________
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2011 11:29 Заглавие: |
|
|
| charli написа: | | Ни едната, ни другата може да се намерят. |
TXа мога да ти го доставя с няколко дни чакане.Пратил съм ти цена на лични,но е височка. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2011 13:23 Заглавие: |
|
|
Ще препоръчам на колегата да ди купи някоя българска аларма, така поне ако се скапе нещо може да си купи винаги дубликат. Имам българска аларма и съм много доволен. Божилов, много скъпа тая интеграла вре. Ако толкова струва, то тогава алармата няма да струва 30 лв. барбар с майката, а само дистанционното ще е 60 лв. Все пак благодаря за интереса и помощта. _________________
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2011 13:28 Заглавие: |
|
|
| charli написа: | | Божилов, много скъпа тая интеграла вре. Ако толкова струва, то тогава алармата няма да струва 30 лв. барбар с майката, а само дистанционното ще е 60 лв. |
Така и не разбрах какъв е смисъла от това ти писание.Като ти се вижда скъпо си я търси другъде.Не знам да съм ти опрял нож у гърлото и да съм ти казал да купуваш,така че.....А рез.части,които да струват колкото(че и повече от) самия уред в който са вложени е имало,има и ще има и панелите за LCD и PDP телевизори са най-често срещания пример,новите кинескопи за ТВ-също.Така че философиите на тема "кое колко струва" си ги запази да себе си...
И избягвай да изполваш към непознати хора обръщението
_________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
charli Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2011 14:56 Заглавие: |
|
|
Целта на изказването ми не е да те провокирам или нещо подобно. Единственото нещо, което ме накара да напиша това мниене е елемнтарната сметка, че цялата китайска аларма е 30-35 лв. Не казвам, че си човек който мами или си слага голям процент печалба. Съгласен съм с теб, че частите са по-скъпи от самите устройства, понякога. Даже хвала на ти правя, че помагаш. Обръщението по-горе е "бре", по погрешка написано вре, но правилото може би пак важи. Ще се съобразявам, щом трябва. _________________
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2011 15:12 Заглавие: |
|
|
Въпросните чипове по начало се водят екзотики и се намират доста трудно.Между другото са ме питали много пъти за въпросния комплект и допреди 2-3месеца цената беше още по-висока.Когато го купя аз или ти-купуваме една,две,пет бройки и цената е такава.Когато го купи китаеца за да прави управляеми колички(мястото в което най-често са срещат и от където можеш да изчекнеш ако намериш) или производител на нещо друго-той купува хиляди и е нормално цената да е в пъти по-друга. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2011 2:49 Заглавие: |
|
|
| Мисля че се срещат аналози . Като друг вариант е дистанционно с "Learning function" |
|
|
 |
|