|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
resprom Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2011 15:20 Заглавие: |
|
|
| shri написа: | | Това колко е капацитета на зарядните батерии няма никакво значение |
"Благодаря" много shri! Един приятел имаше апаратура за rc model и ме попита дали, ако и сложи 12 волта батерии 2200 mhA ще изгори нещо? И ти каза, че капацитета на батериите няма значение само да не надвишавам волтажа. И казах на пича, че нищо няма да стане на апаратурата. Ама на следващия ден ми се обажда и ми казва, че е изгоряла... Явно капацитета на батериите има значение? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2011 18:19 Заглавие: |
|
|
resprom, хайде да се поспреш малко
Обяснено ти беше вече някъде по-нагоре в какви ситуации може това да предизвика "проблем".
При нормални условия на експлоатация, добре проектирана и направена техника по-големия капацитет на батерията не вреди.
И вземи най-накрая да прочетеш [url=http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=40110&topicshow=Правила%20на%20форума!]Правилата на форума[/url], като особенно наблегнеш на т.8 и т.9. _________________ RemoteControls |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|