| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 21, 2011 22:11 Заглавие: |
|
|
| Следващото по програмата е разпадането на НАТО в близката година. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
resprom Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 22, 2011 21:45 Заглавие: |
|
|
Напишете в google " HAARP " и вижте за какво става въпрос  |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 24, 2011 23:41 Заглавие: |
|
|
Ако HAARP и скаларните оръжия са едно и също... достатъчно зловещо е, и за съжаление най-вероятно е истина, макар и да няма никакви преки доказателства. Жалко само, че човечеството сере в собственото си гнездо, и при това го прави без да има възможност да го напусне... а ако все пак тази възможност я има, тя не е за обикновените хора, а е само за малцина елитни избранници.
Теорията за свръхчовека сред стадото май все пак ще се окаже вярна. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
dobrin_67 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2011 13:39 Заглавие: |
|
|
За Япония може и да не е така но за това за което сe говори тук съм склонен да вярвам
http://www.youtube.com/watch?v=LMefLIMwhNw
Първите три минути може да ги пропуснете.
Вярно че човека може малко да украсява но според мен има голяма доза истина. Вие как мислите?
ПС. Има още много материали по въпроса. |
|
|
 |
audiohack Опитен потребител

Регистриран на: 03 Апр 2008 Мнения: 151 Местожителство: Благоевград
|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2011 15:51 Заглавие: |
|
|
Абе, че в Япония стават ежедневни земетръси 4та 6та степен и си мисля нормално и това опустшително земетресение е логично да се случи именно в този район. Но пък дали точно поради тази причина някой не е решил да го предизвика точно там!
п.п. Май много хора гледаме Цайтгайст и тем подобни!!!  _________________ "Всичко си има обяснение, но човек не може да знае всичко!" |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
|
|
 |
penkeler Опитен потребител

|
|
|
 |
k810 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 10, 2011 0:37 Заглавие: |
|
|
Извадка от една статия,в която според мен има много истина:
Япония
Може би на първо място трябва да се разгледат нещата случващи се в страната на изгряващото слънце.
Предполагам за абсолютно всеки е ясно, че земетръсите там бяха причинени от HAARP (и подобни нему пръснати вече из цялата Земя) и тази страна беше срината с нивото на земята съвсем целенасочено (можете да видите излъчванията на комплекса в Аляска непосредствено преди земетресенията). Навярно бяха комбинирани множество инсталации и скаларни оръжия. Странни са и облаците заснети в Япония преди земетресението. Такива облаци обикновено са резултат от употребата на скаларното оръжие.
Ако някой иска да ви накара да обърнете внимание на нещо/някого, те ще насочат прожекторите в тази посока максимално. Тези, които са в светлината на прожекторите обаче НИКОГА не са тези, които трябва да наблюдавате. Ако искат от вас да наблюдавате субект Х, по-добре гледайте всичко друго, но не и Х! Това е основно правило. И тъй като цял свят в момента гледа натам, мисля че през това време ни отвличат вниманието от неща, които ще имат доста по-сериозно последствия.
Либия
Какво по дяволите стана изведнъж там? Не е ли най-странното нещо на света?
Не помнете ли само как допреди месец Кадафи се срещаше с големите лидери и всички му целуваха ръка? Що за игра?
Кадафи е пионка на големите. Той просто вече не е нужен. Даже съм сигурен, че режима му бе изкуствено поддържан толкова десетилетия, за да може сега, в този момент той да бъде свален и това да послужи като катализатор на нещо много, много по-голямо.
Иран и Израел само това чакат. След това ще пламне Сирия, Сомалия, Судан и т.н... Не е задължително да е в този ред. Либия е началото. |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България