| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2011 19:35 Заглавие: Търся дравъри за Acer Aspire 5336 (Windows XP) |
|
|
Здравейте!! Някои можели да ми даде адресд от кадето да си сваля дравъри за този модел компютър.Търсих в Гугъл но нещо не мога да си намерия,изобщо дали ще може да сработи този модел лаптоп с XP ???? Някои инсталирал ли е XP на този модел и от каде е взел драивъри за XP за него ???
Благодаря ви предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2011 20:23 Заглавие: |
|
|
Руснаците имат много хубави сайтове за различни марки лаптопи - в твоя случай (вероятно) ще ти е от полза този. _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2011 20:38 Заглавие: |
|
|
| Руския адрес е хубав,ама не намерих драивъри за XP.Можеш ли да ми предложиш друг адрес,защото преди малко инсталирах на машината Windows XP 32-bit и са ми необходими драивъри. |
|
|
 |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 25, 2011 21:17 Заглавие: |
|
|
| Толкова ли е трудно да погледнеш какво точно е аудиото и да си свалиш драйвери от сайта на производителя? |
|
|
 |
Techmaniac Опитен потребител

|
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 26, 2011 1:12 Заглавие: Re: Търся дравъри за Acer Aspire 5336 (Windows XP) |
|
|
| milenjs написа: | | ....какво точно е аудиото...драйвери от... |
| Techmaniac написа: | | ...драйвери за Acer Aspire 5335...аудио чиповете и.../Audio_Realtek... |
Аз поне не видях автора да уточнява, че му трябват драйвери точно за аудио. Освен това в случаи като този успешно търсене на драйвери става (почти винаги) като се даде хардуерния номер на проблемното устройство - PCI\VEN....... _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 26, 2011 21:39 Заглавие: |
|
|
Нищо не става каквото и да инсталирам.Явно е доста нова машина и още няма нищо за XP.Е писна ми да търся в нета разни програми ще му инсталирам Windows 7 и така.Е все пак ви благодаря за помощта! Темата може да се закрие.
Благодаря ви отново. |
|
|
 |
Mario-G Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 26, 2011 22:24 Заглавие: |
|
|
| Не е само от това, че е нова машина, ами и XP-то е поостаряло. За аудиото ако е HD, трябва една кръпка иначе си върви и с драйвери за вистата. На една по-нова Toshiba пак така нямаше за ХР драйвери и инсталирах от виста, ама накрая собственика мина на 7-ца, та така... |
|
|
 |
|