|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
A.Grigorov Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 28, 2011 0:55 Заглавие: Търся схема за металотърсач + слушалки. |
|
|
Здравейте.
На 18г. съм и си нямам понятие нито от платки.
Тършувай за "как се прави металотърсач" и "схеми за металотърсач" из гугал. Намерих доста неща, включително и този форум.
Това което ме заинтригува беше, ТОВА ВИДЕО!
Виждам схемата, но не бих могъл да я пречертая, просто не съм се занимавал с това никога и ми е непонятно.
Но пък до колкото съм запознат, от нужните неща за този металотърсач, може би най-скъпото е батерията. Надявам се да лови поне на 50/100см .
Някой разполага ли с тази или подобна схема и ако е възможно, да ми пообясни малко на български кое какво е. От цялото видео разбрах само какво са, тези малки цветни неща, които аз наричам "резистори, бубинки" и то поради невежест в областа.
Благодаря предварително на всички съфорумници, които ще се отзоват на темата ми.
Поздрави,
Александър Григоров |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mishomvp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 28, 2011 1:06 Заглавие: |
|
|
Бих ти препоръчал да си купиш готов или някои да ти го направи .. |
|
|
 |
A.Grigorov Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 28, 2011 1:14 Заглавие: |
|
|
| mishomvp написа: |
Бих ти препоръчал да си купиш готов или някои да ти го направи .. |
За първия съвет:
Не си ли се замислял, че щом пиша тук, значи нямам финансова възможност за да си закупя.
За втория:
Ти ми дай схема, апак не ме мисли.
Ако си и от Велико Търново, дори ще почерпя  |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 28, 2011 1:24 Заглавие: |
|
|
Трето и последно:
Ползвай търсачката! Дъвкано е до втръсване.
И съм убеден, че няма да направиш каквото и да е. Има неща по конструкцията, които не са в схемите. Гарантирам ти, че за ТНТМ ще похарчиш много повече, отколкото за готово работещо изделие.
И не се напъвай да черпиш, защото тук всички поединично можем да изпием повече от финансовите ти възможности.
Ако имаш иманярски напъни, забрави за форума. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|