|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 04, 2011 18:01 Заглавие: |
|
|
Ако си познаеш шасито HD-1482-Sanyo, то там е изпълнено така:
> диод, електролит, 2-ро краче на В.О.
А това е друга възможна схема. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 04, 2011 19:32 Заглавие: |
|
|
Както и да е, клиента вече си го взе, като ме шашна с пояснение, че повредата е станала по време на работа, т.е. отпада версията, че причината е завишаване в StBy - разбира се, това при положение, че на клиентите може във всички случаи да се има доверие по отношение обясненията им за случването на дадена повреда - практиката е, че тия обяснения рядко отговарят на истината, също и ни дума, за това, че кондера както е цъфнал (имам предвид тоя дето аз съм сложил) явно е и гръмнал. Така, че чакам времето да покаже кое как... _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 04, 2011 20:06 Заглавие: Re: Проблем с В.О. на NEO TV-1423 |
|
|
Аааа, доверие никому, камо ли на клиенти
| ivankrivodol написа: | | Шасито пише, че е HD-1428 Sanyo |
|
|
|
 |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2011 0:04 Заглавие: |
|
|
@ emoome - щом си забелязал, че съм написал
| Цитат: | | Шасито пише, че е HD-1428 Sanyo |
Би трябвало да си забелязал и, че не съм написал за доверие по принцип, а за доверяване на обясненията, които се дават за това как е станала повредата на уреда. Щото най- честите пояснения, които чувам като ми донесат нещо е, че "телевизора всичко му работи, с изключение на нещо незначително- няма звук и образ - другото е наред"
P.S. И да добавя, че се радвам за оправянето на форума!!!  _________________ All Rights Reserved |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|