| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
karrlito Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2011 14:19 Заглавие: Питане за NEO tv-2562txf |
|
|
Изгорял е бушона на който пише T3.15AL250V , а на схемата пише T2A250V, но мисля че няма проблем да се сложи един от двата. Мисля че това е схемата http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/38354/KONKA_.html
също отворих кутииката RT901 и вътре има нещо като малки батерийки, но не знам какво е. И те са черни и леко стопени. Някои по запознат да каже какво е и къде да го търся. На пластмасовата капачка пише EPCOS T209 нещо такова http://www.avelmak.sk/img_items/1/13/139/13970.jpg
Последната промяна е направена от karrlito на Вто Апр 05, 2011 14:21; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
karrlito Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2011 14:25 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | Не пипай където не ти е мястото за да не те тресне тока. |
От какво да ме тресне като телевизора е изключен от няколко дни. Разбирам достатъчно за да подменя каквото има изгоряло. Учил съм електротехника. |
|
|
 |
nnnrbd Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2011 14:26 Заглавие: |
|
|
| "черната" кутийка -размагнитвачка(позистор, PTC ), не са батерии. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 05, 2011 14:33 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | От какво да ме тресне |
От това че си видимо неграмотен за нещата с които си се захванал и нямаш дори познания за основните елементи в един телевизор кое какво е.
| Цитат: | | Разбирам достатъчно за да подменя каквото има изгоряло |
Да бе да...И то ако ставаше само със сменяне без да се мисли...
| Цитат: | | Учил съм електротехника. |
Голяма работа.
И няма да е лошо да се запознаеш с правилата на форума и с кое бутонче се отговаря. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|