| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
coolspot Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2011 22:51 Заглавие: Продавам игра Эелектроника ИМ 13 |
|
|
Ето такава е играта но е червена машинката - http://www.youtube.com/watch?v=1mtlMSEcmgk
Пишете на скайп или на ГСМ-а че не проверявам често тук.
Цена 1 лв(договаряне)
скайп cool.spot
0884730711
София |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 12, 2011 22:57 Заглавие: Re: Продавам игра Эелектроника ИМ 13 |
|
|
| coolspot написа: | | Цена 1 лв(договаряне) |
Кво има да се договаря на един лев че нещо се не сещам  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
coolspot Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 13, 2011 11:46 Заглавие: |
|
|
напъни още малко сивото вещество.
който има интерес да ми пише за игричката |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 13, 2011 12:00 Заглавие: |
|
|
Кво има да го напъвам,при положение че пусна една която ти беше изтрита,после опита да заобиколиш правилата за пускане на обяви по този начин
И айде да не ми обясняваш какво да напъвам,а
Правилата са достатъчно ясни по отношение на всякакви подобни селски тарикатлъци и измамни предложения.Ако въпросната игра не бъде продадена за указаната сума(тя не че и струва повече според мен),нали не мислиш че ще ти се размине посещението в бан-листата  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 13, 2011 12:07 Заглавие: |
|
|
| coolspot написа: | | Пишете на ... , че не проверявам често тук. | Точно ...
| Цитат: | Обръщам внимание на всички търгашчета че този форум е професионален и този раздел е предимно за участниците в него, а не за тях. И преди да твърдят че форумът е "да си помагаме" да се погледнат колко полезни мнения имат.
Просто ми писна от нагли субекти с претенции от първия пост. Повтарям - тук не е място за безплатни обяви и разчистване на боклуци. |
|
|
|
 |
|