Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

DC/DC конвертор 12 V/5V за автомобил
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Panasonic
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Чет Апр 14, 2011 13:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Наличен се съмнявам да намериш някъде. Щом колегата предлага да достави за кратък срок - ползвай го. Ако нямаш търпение си сложи пасивен разделител, но предполагам , че няма да си очарован от качеството на звука. Пасивни разделители съм купувал от Авител, но предполагам, че има в повечето фирми за озвучаване. Имаше едни Тояга в Младост или в Дружба - не съм много сигурен .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Tonyco
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Sofia,BG

МнениеПуснато на: Пет Апр 15, 2011 9:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря колеги,
поръчах от Futurel ще дойдат до 5 - 6 дни цената е 6 USD викнах два за всеки случай Smile.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Tonyco
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 18, 2011 19:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте,
в крайна сметка сглобих схемата с BA3121 и я пробвах в колата. Уви ефекта е същия бръмчи цвърчи та се къса и като запаля колата още по зле става. Реших друга проба откачих мп4 ката от БА то включих само кабелите към радиото и няма шум, в момента в който допра + са на БА то да го захраня и веднага влиза шума, ако добра и минуса стават още по силни. Ако допра само минуса почти няма шумове. Явно влиза някъде от + са този шум и независимо от устройството пак си го вкарва. Давайте акъл нещо друго да правя, че направо ми цвърнаха ушите Smile. В дисплея също се отразява има смущение и вървят едни черти на горе на долу.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ivanovbg
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 19, 2011 6:10    Заглавие: Отговорете с цитат

Сети ли се да пробваш с друга мп4 или поне с мп3 да видиш да не си отпукал нещо в нея?
И аз съм си монтирал мп4 в колата и само аудиото ми е в касетофона и подобен проблем имах докато не срязах кабела за аудиото и монтирах 3 кондензатора.Оказа се че масата на захранването и масата на изхода на мп4 не трябва да имат правотокова връзка.
ПП.Захранването ми е от стар адаптер за зареждане на телефон и първоначално мислех че е от него.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Tonyco
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 19, 2011 15:26    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами не е МП4 ката защото както писах ако пусна само схемата с BA3121 си вкарва смущение от нея без да е вързана МП4 ката просто нещо влиза от захранването ма не знам какво. Също както писах в първия пост пробвах с външно захранване на 220 В и няма проблем също така и пробвах да подам захранване от външен за колата акумулатор и пак няма проблем само като го закача към + на колата се появява проблема.
Върнете се в началото
ivanovbg
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 19, 2011 19:30    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз такова нещо не съм слагал.За какво ти е изобщо.Както казах с три кондензатора мп4 съм я включил в аудио входа.

BA3121 вероятно се самовъзбужда и затова пищи,а хармониците ти пречат на образа.Или я махай или постни схемата която си направил да я помислим.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети