|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
green Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 26, 2005 21:50 Заглавие: Код за SC202C |
|
|
Здравейте,моля някой да ми помогне за следното имам касетофон Блаупункт SC202C с код но не знам как става вкарването на кода,в действителност в кода има деветка(9) но цифрите(копчетата) на касетофона са до шест(6) като включа касетофона изписва 1SAFE и не иска да прави нищо друго.Описаната ми процедура за разкодиране е: натиска се ASC,вкл. се касетофона,вкарва се кода (но не знам как или не може) и отново ASC. Благодатя предварително. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 26, 2005 22:10 Заглавие: |
|
|
Като правило за всеки един разряд се натиска един и същи бутон (съответстващ на разряда) толкова пъти колкото е цифрата.
Това беше бонус. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Апр 26, 2005 23:29 Заглавие: OPEL |
|
|
ами първо остави радиото включено, пий кафе , разходи се ...
....
....
след като поседи така включено ще се махне надписа 'SAFE'.
изключваш го и пак го включваш , с бутоните 1,2,3,4 въвеждаш кода - при всяко повторно натискане на бутон ще се променя цифра на съответната позиция .
след това натискаш бутона за които говориш и радиото трябва да заработи - стига кода да е верен. |
|
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 21:24 Заглавие: |
|
|
Ако изписва 1 SAFE, значи са вкарани 9 грешни кода и има още един опит. Пробвай да натиснеш и да задържиш AS и тогава да включиш радиото като още държиш AS докато изпиука. Така трябва да седи 5-6 часа докато покаже - - - - , после с 1 2 3 4 въвеждаш кода и пак задържаш AS. _________________ Отдел за борба с "бъговете" по електрониката. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|