| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
IAMATUNING Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2011 19:54 Заглавие: |
|
|
Мерси колега,разбутах малко тримера около 30-40 градуса в ляво и с финни донастройки почна да си работи без проблеми.
Един познат ел.техник като видя платката се хвана за главата и каза че и господ неможе да ми помогне ама всичко вече си работи 3ти ден нямам грижи.
Не се отговаря с този бутон |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Апр 23, 2011 22:05 Заглавие: |
|
|
| Браво! Но друг път, гледай още от началото да съобщаваш такива "дребни" подробности, като например, че не само си преместил платката в друга кутийка, а си я окълцал, преместил си батерията от мястото й, добавил си бутони, запоявал си по платката и т.н. Че една страница изписахме само с нагаждания. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2011 0:56 Заглавие: |
|
|
колега аз съм писъл че проблема е в смяната на кутийката а платката съвсем неможе да се обърка че е поорязана.  |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2011 8:29 Заглавие: |
|
|
| Говоря за първия пост. Там липсват "модовете", които по-късно се появяват. Така се губи време за нагаждания. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Апр 24, 2011 9:40 Заглавие: |
|
|
разбрах те колега ще гледам занапред да нямам тези пропуски защото както аз искам да ми се помогне така и на вас да ви е по лесно.
Днес спря да работи,сутринта си хващаше но вечерта като се прибрах и отказа да заключи.Разглобих го отново и след дълго чудене и маене установих че обхвата липсва.Като залепя платката до анената на приемника действа но до там нито см повече.Какво може да е станало и покакъв начин да му възтановя антената защото според мен там е причината. |
|
|
 |
|