Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся помощ от специалист

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Стефан Колев
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Пет Апр 29, 2011 10:29    Заглавие: Търся помощ от специалист Отговорете с цитат

Търся специалист, който да подобри една не много сложна електронна схема и да я вкара в protel.
Моля за връзка по e-mail: [email protected]
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Апр 29, 2011 10:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Изясни с по-прости думи какво искаш, защото явно не си наясно какво точно е Protel и какво той "може да прави".
Искаш да ти се начертае схемата в такъв формат (xxx.sch layer), да се направи платка по дадена схема (xxx.pcb layer) или нещо съвсем друго?
Стефан Колев
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Габрово

МнениеПуснато на: Пет Апр 29, 2011 12:16    Заглавие: Да, това е. Отговорете с цитат

Точно това ми трябва, правилно си разбрал. Имам схема, която работи. Искам да заменя /ако е възможно/ част от елементите с чип и ако може нещо да се подобри. Освен това изискването на фирмата, която прави платките е да им се предоставят на protel.Относно програмата Protel 99SE- не я владея защото не ми е нужна в моята работа, но много добре знам какво може.
Върнете се в началото
vylchev
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Вто Май 10, 2011 14:15    Заглавие: Търся помощ от специалист Отговорете с цитат

Здравей,колега!
Аз се занимавам с Protel DXP и по-висока версия като например:
Altium Designer и ако още е актуално мога да се опитам да ти помогна!Protel99 e много по-ниска версия и с по-малко библиотеки и ако не е проблем с Аltium Designer-a ще стане по-лесно,ако мога да съм ти от полза!Ако искаш прати схемата на "[email protected]".
Успех
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети