|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gslavov Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 13, 2011 16:47 Заглавие: Проблем с Sony RX 77 няма звук |
|
|
Здравейте
Имам един проблем с Sony Rx77,значи предполагам повечето сте запознати с тази система.
Копчетата на панела не работят (тръгват от време на време,и то за малко) понякога започва да си изрежда опцийте,да сменя видео,сд,радио и какви ли не други работи.
Ако някой е срещал такъв проблем преди,моля да сподели какво е направил или трябва да се води на сервиз?
Последната промяна е направена от gslavov на Пет Апр 29, 2011 17:15; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
gslavov Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2011 17:13 Заглавие: |
|
|
Здравейте отново имам още едно въпросче така съм тръгнал да питам,ще питам тук да не правя нова тема !
Отнася се отново за тази система свързъх само 1 говорител към системата и тя изпущи.Чиповия усилвател издаде багажа "некачествен говорител" купих си нов чип,сложих го,но свук нямаше.Даже и на панела еквалайзера не се мърдаше
Моля някой да помогне с каквото може,мн ми е ценна тази система и не искам да я захвърлям. |
|
|
 |
PR1KA3L1BK0 Опитен потребител

Регистриран на: 23 Ное 2006 Мнения: 119 Местожителство: София Студентски град
|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2011 17:33 Заглавие: |
|
|
Съдейки по въпросите които задаваш, май е най-добре да занесеш системата в сервиз, както каза колегата Филипов. Ще ти излезе по-евтино в сервиза от колкото да я поправяш сам само нервите които ще събереш няма да можеш да си платиш с парите които ще дадеш в сервиза.
Успех ! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|