| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
kalo_yan Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 01, 2011 15:08 Заглавие: Дистанционно за автоаларма Eaglemaster CL5000T (Решено) |
|
|
При опит да си ремонтира дистанционното клиентът е отлепил и изгубил R5 (R osc). Може ли някой да ми каже стойността му? http://img576.imageshack.us/i/dsc09947t.jpg/
Благодаря предварително. _________________ Доматите ги ям с колчетата.
Последната промяна е направена от kalo_yan на Нед Май 01, 2011 16:54; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 01, 2011 15:35 Заглавие: |
|
|
Ако ще ти е от полза, погледни тази извадка от по-подробен pdf на енкодера.
Само тази номограма е.
Други подробности в това отношение - няма. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 01, 2011 15:46 Заглавие: резистор |
|
|
| Имах спомени че съм пипал такова дистанционно и се сетих че е на един приятел , взех му го и го отворих , та чипа му е PT2240P-D3 , резистора който сте оградили е с означение 335 , а до него отляво е 473 . Доколкото виждам на снимката и при вас чипа е същия и дано това е стойността на резистора . |
|
|
 |
kalo_yan Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 01, 2011 16:48 Заглавие: |
|
|
Благодаря ви за помощта. Съпротивлението наистина е 3,3 МОм. Тъпото е, че бях пробвал с 3М3, но не сработи поради "забравяне" на дистанционното от страна на алармата. С малко обучение алармата вече работи.
Поздрави!
П.П. Ако някой се сеща от какъв вид стара материална част може да се смъкне SMD резистор 3,3 МОм ще съм много благодарен. _________________ Доматите ги ям с колчетата. |
|
|
 |
|