Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

схема за АНТЕННО СЪГЛАСУВАЩО УСТРОЙСТВО

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Velkov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-ж.к.Люлин 3

МнениеПуснато на: Нед Май 01, 2011 17:32    Заглавие: схема за АНТЕННО СЪГЛАСУВАЩО УСТРОЙСТВО Отговорете с цитат

Привет Rolling Eyes Пак съм АЗ с молба за помощ.Вчера си закупих авто касетофон които има DVD и TV.Имам проблем с многото антени които ми се събират.Една антена за FM и две за телевизора.Стават три антени на покрива на колата и е страшно смешно отстрани Embarassed Касетофона има два изхода за телевизионна антена UHF и VHF и третия за FM.Видях че има някакви съгласуващи устройства които събират UHF и VHF в една точка за една антена.Това ще ми свърши идеална работа,но в нета не намерих схема на такова устройство.Намерих в един адрес ето това http://www.mpel.eu/article.php?sub_category_id=1013510281&cat_category_id=281 Но го нямаха в наличност и не знаят кога пак ще доставят Sad Та се питам дали някои от Вас знае някаква схема за направата на такова устройства, за да си спестя едната антена на колата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
eler
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Раднево

МнениеПуснато на: Нед Май 01, 2011 18:37    Заглавие: Отговорете с цитат

Виж тази статия, в нея има това, което ти трябва: http://www.eserviceinfo.com/download.php?fileid=53396
Върнете се в началото
Velkov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-ж.к.Люлин 3

МнениеПуснато на: Пон Май 02, 2011 16:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря ти много !! Това може и да стане,ще го пробвам.

Благодаря !!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Обща електроника - General Electronics Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети