Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся STK-465

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dodov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Попово

МнениеПуснато на: Сря Май 04, 2011 7:54    Заглавие: Търся STK-465 Отговорете с цитат

Търся STK-465, 1 бр. Читава да не е китайски ментак, може да е свалена от работеща Японска или западна уредба, усилвател и др.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Май 04, 2011 8:00    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам на склад нови,100% читави.Цената ти е на лични.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Plamskia
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Чет Май 05, 2011 22:13    Заглавие: Re: Търся STK-465 Отговорете с цитат

Преди време и аз бях купил едно китайско STK 465.Като го смених изкара 1 ден и изгоря.Купих друга схема и тя изгоря.Кой каквото да ми разправя продават само китайски.Писна ми.Гори когато се усили усилвателя на 80% като свири тихо не гори.Отворих го, разчовърках го вътре и му измерих транзисторите и диодите, бяха изгорели крайните му транзистори.Намерих от справочника вътрешната схема на STK и реших да ги сменя тези крайни транзистори като ги сложа на външния радиатор.Руснаците така са правели.Незнам обаче какви транзистори да сложа, какъв тип с какви данни.Ето и вътрешната схема.Китайците елементите ги налепили на малка платка с СМД елементи и само на крайните цвъкнали по малко паста.http://i56.tinypic.com/2gwdx53.jpg
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 05, 2011 22:33    Заглавие: Re: Търся STK-465 Отговорете с цитат

Plamskia написа:
Кой каквото да ми разправя продават само китайски.

Ай да си спестиш тъпите коментари а? Evil or Very Mad
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
atanaspopov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пет Май 06, 2011 9:33    Заглавие: Отговорете с цитат

Взимал съм въпросните STK от Божилов. Работят без проблем
Върнете се в началото
maro71
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Наприч

МнениеПуснато на: Пет Май 06, 2011 20:33    Заглавие: Отговорете с цитат

имам STK-463 свалян е от дьрто SONY, от 80 те години ,трябва да го открия в чаркаляците защото затворих сервиза,няма работа вече
Plamskia
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Съб Май 07, 2011 8:06    Заглавие: Re: Търся STK-465 Отговорете с цитат

Сигурно има истински не споря но преди питах по магазините преди време и те ми вадеха едни и същи stk явно са били китайски или турски и цените им се разминаваха два пъти като купих от скъпите.Сега имам две stk отворени и само крайните транзистори са изгорели.Помогнете да ми кажете какви външни транзистори да запоя на мястото на изгорелите с какви данни и да ги сложа на радиатора, по вътрешната схема на stk.
Върнете се в началото
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Съб Май 07, 2011 8:49    Заглавие: Отговорете с цитат

Слагат се BD249C-истински,щото и при тях има ментаци.Преди това се проверяват малките драйверни защото и те дават фира когато заминат крайните.Преди години ,когато масово се продаваха само ментаци съм направил доста техника така и никоя не се е върнала.При условие,че в момента се намират и читави не знам заслужава ли си занимавката.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети