|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
JasonX Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 21:48 Заглавие: |
|
|
| @RC- мерси за инфото |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 21:54 Заглавие: |
|
|
JasonX, моля
Стига да съм бил полезен. |
|
|
 |
Informer Гост
|
Пуснато на: Чет Апр 28, 2005 7:34 Заглавие: |
|
|
Да, наистина не съм чел внимателно, извинявам се за това. Ще му дам добра идея, ако е от София направо да отиде в Бриколаж и да си купи готов кабел S-Video -> Scart. Както направих аз и съм много доволен. 5 м кабел с позлатени накрайници за 13-14 лева. Водят се PC, DVD -> TV.
Успех. |
|
|
 |
JasonX Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 28, 2005 14:43 Заглавие: |
|
|
Не съм от София, но сам си го направих и ми излезе доста по евтино.Пък и знам, че аз съм си го правил  |
|
|
 |
emzoo Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 16:33 Заглавие: |
|
|
И аз си направих кабел по схемата на JasonX обаче картината ми е черно бяла, телевизора със сигурност поддържа с-видео през скарт, то си го пише, а и като избирам входовете се изписва с-видео.
Според мене е на драйверно ниво, защото докато зарежда РСто картината е цветна.Някой да има идея ? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 16:45 Заглавие: |
|
|
| А системата за цвят каква е? |
|
|
 |
emzoo Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 16:51 Заглавие: |
|
|
pal-b, но както подозирах проблема беше от драйвера.Имам 2 win качени на диска и на другия нямаше проблеми, преинсталирах драйвера и всичко си дойде на мястото.Определено картината е по-добра  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|