|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
е.димитров Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 11, 2011 15:19 Заглавие: Търся колега който може да изработи карт ридър |
|
|
Здравейте колеги,
Търся колега който може да изработи карт ридър,особенното е че трябва да чете карти от разстояние от 1.5 до 2 метра,пример,когато се доближа до врата да може да засече картата ,която стои в джоба ми,разбира се всичко се заплаща,капаро и тн.
До колкото знам може и с "чип" които да се облъчва и да се разпознава
Не мога да намеря някой да има готов продукт и за това бих желал някой да ми го изработи,контакти с мен на скайп "esteves_30" ,имейл "[email protected] " ili na telefon 0885022049
Поздрави и се извинявам ако не е в правилният раздел
Последната промяна е направена от е.димитров на Сря Май 11, 2011 15:44; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sbirov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 11, 2011 15:44 Заглавие: |
|
|
 |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Май 11, 2011 21:26 Заглавие: |
|
|
Аз мога ама само за кредитни карти- да се сканират от растояние.Даже и пин кода на картата вижда.Тези на входните врати са много сложни като криптировака.Мога и скенер да ти направя дето като го насочиш към някоя кака и я виждаш гола.  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 12, 2011 8:37 Заглавие: |
|
|
Това е чудесно че можеш,но на мен не ми върши работа,а и нали знаеш че е незаконно,отново ще напиша какво ми трябва,това е система за защита на ,най-общо казано защита на стоки,само даден потребител да може да се доближи до да кажем врата и само на него да се отваря,има такива системи ,виждал съм ги в Холандия,за съжаление не си взех от там защото тогава не ми трябваше,в момента имам клиенти,за монтиране на подобна система-над 100 броя уреда.
Моля колеги,не се дръжте като шопа дето видял кенгуру в австралия и казал че "такова животно няма",най-малкото което мога да демонстрирам е на старата "Ес" класа,карах такава и имаше карта,която стоеше в джоба ми,а паленето беше посредствум бутон на скоростният лост,когато съм в или около колата на метър разстояние можеше да запали колата,на по-голямо не можеше,в момента тази "Ес" класа е на над 10 години...
Поздрави.
Не се отговаря с този бутон |
|
|
 |
sbirov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Май 12, 2011 9:14 Заглавие: |
|
|
Пиши в гугъла "RFID" и си избери  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Май 12, 2011 11:38 Заглавие: |
|
|
| sbirov написа: | Пиши в гугъла "RFID" и си избери  |
Благодаря колега,намерих един с обхват до 6 метра...но нямали налични... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|