| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 10:09 Заглавие: CD Peugeot VDO RD3-01 |
|
|
| Как се разкодира това CD,оригинално е на Peugeot 307 ,а трябва да се сложи на 206.Ако някой знае и може да помогне ще съм му много благодарен. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
saaemo Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 10:26 Заглавие: Re: CD Peugeot VDO RD3-01 |
|
|
| stefp написа: | | Как се разкодира това CD,оригинално е на Peugeot 307 ,а трябва да се сложи на 206.Ако някой знае и може да помогне ще съм му много благодарен. |
дай повече инфо:ICQ Number: 273-099-575 |
|
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 27, 2005 21:28 Заглавие: |
|
|
Пробвай с калкулатор по бин за Philips. Става аз съм правил такъв. _________________ Отдел за борба с "бъговете" по електрониката. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 28, 2005 12:54 Заглавие: |
|
|
това сд може да се разкодира само със включен дисплеи иначе не тръгва.С калк за филипс не става.не съм убеден че са кодови
Имам 2 много се мъчих да ги разкодирам и не тръгват накрая като ги сложих в кола и двете тръгнаха без код оказа се че равотят само с дисплеи. |
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 28, 2005 15:41 Заглавие: |
|
|
| plamen petrov написа: | това сд може да се разкодира само със включен дисплеи иначе не тръгва.С калк за филипс не става.не съм убеден че са кодови
Имам 2 много се мъчих да ги разкодирам и не тръгват накрая като ги сложих в кола и двете тръгнаха без код оказа се че равотят само с дисплеи. |
Да тръгва си без код (поне не иска да се въвежда ),собственика ме беше заблудил че трябва да се разкодира,но когато пуснеш диск свири но на 2-3 секунди издава звуков сигнал.Нещо търси или е някаква функция ,неможах да го изключа по никакъв начин от бутоните.Дайте идея какво може да е. |
|
|
 |
plamen petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 28, 2005 16:56 Заглавие: |
|
|
При мен се получи същия номер но аз си помислих че е включено АРИ .Не можах да го намеря из менюто а и нямах време.Става кофти
сигуно си търси нещо от колата и не може да се сложи на друга било то и ПЕЖО. |
|
|
 |
kostadin iantchev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Апр 28, 2005 22:53 Заглавие: |
|
|
И това се лекува. Откачва се един пин на аудиопроцесора. Хваща се с осцилоскоп. _________________ Отдел за борба с "бъговете" по електрониката. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Апр 29, 2005 7:10 Заглавие: |
|
|
| kostadin iantchev написа: | | И това се лекува. Откачва се един пин на аудиопроцесора. Хваща се с осцилоскоп. |
Не е ли малко грубичко така Няма ли друг начин,чрез поправки в дъмп-а ,например ? Ако няма ще го мъчим така  |
|
|
 |
|