|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
SavageSick Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Май 19, 2011 12:17 Заглавие: Усилвател с TDA7265. |
|
|
Здравейте!
От старо домашно кино имам интеграла TDA7265 и изкам да си направя усилвател с нея. Познанията са ми малки. Има неща по схемата, които немога да разбера за това се обръщам към вас. Ето я и схемата - http://www.datasheetcatalog.org/datasheet/stmicroelectronics/1478.pdf .
1. Изкам да разбера дали интегралата работи и как да разбера дали някое краче не работи за да неси играя напразно.
2. Това на схемата MUTE/ST-BY какво е ?
3. На краче 9 излиза нещо GND какво е това ?
4. На Vs - това е входнота напрежение, което трябва да пусна +, колко волта трябва да е и какъв ампераж ?
5. И там има нещо, което пуска 5 волта и излизат 2 изхода незнам какво е (май е трансформатор). И там този транзистор какъв е PNP или NPN.
6. Платката смятам да си я направя сам(демег пистите), мисля да чертая на рака пистите по медната повърхност на платката с лаг за нокти и след това да я ецна. Незнам просто как да направя дизайна на пистите и дали този начин ще ми свърши работа.
Много въпроси, дано да ми помогнете и да разбера всичко. БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|