Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

странен проблем с LAN карта

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
borkotiger
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Съб Май 21, 2011 11:39    Заглавие: странен проблем с LAN карта Отговорете с цитат

Без да искам си заключих темата, за което моля за извинение. Пускам я отново.
Компютъра ми го удари гръм и изгоря лан картата и захранването. Смених ги, но се оказа че пак не работи. Компа тръгваше за секунда, две и гаснеше. Тогава си изведах едно ключе и с него поддържах принудително захранването запалено. така работеше няколко месеца. Накрая изгоря и дъното. Смених го и него и всичко си е ОК. Вече няма нужда от ключето. Остана обаче един много странен проблем, който немога да оправя. Когато започна да свалям торенти с голяма скорост и компа се рестартира (в много редки случаи и когато си ровя из нета). Преинсталирал съм Windows-а, сега съм със "XP" и "7", сменях торент клиентите, доставчици, антивирусни, LAN карти (поне 4), но пак нищо. Единствоно помага когато намаля скороста на сваляне, било като огранича торентите или като превключа лан картата на 10 мегабита (пак се случва да се рестартира но много рядко). Незнам какво да правя вече. Може ли някой от хард дисковете да ми прави тия мизерии (имам 3, като двата windowsa-са на два различни)? Когада прехвърлям обаче филми по 15-17 GB от един на друг, няма проблем.
Ако се сещате за нещо друго пишете, ще съм Ви много благодарен.

Поздрави!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Съб Май 21, 2011 18:33    Заглавие: Отговорете с цитат

0. Мисля че ти отговорих на лично.
Получаваш съвсем официално предупреждение за наглост и дебилщина.
1. Сменяш захранването с хубаво.
2. Отиваш на сервиз.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Модераторско кошче Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети