|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
shimavon Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Май 22, 2011 11:12 Заглавие: 11ak56-4 |
|
|
| Здравейте,колеги!аз почти не съм писал в този форум,макар че съм регистриран отдавна.причината да се обърна към вас, е че не мога да се справя със едно шаси.11ak56-4 14"проблема е, че телевизора няма никакви синхронизации, смисъл че когато се подаде сигнал на тунера, изображението е разсинхронизирано и върви на дясно или надясно, силно разкривено и телевизора не може да променя програмите. стои само на 1ва програма.при подаване на сигнал на скарта телевизора работи нормално.имах съмнение, че чипа е дефектирал смених го но ефекта е същия.молбата ми към вас е, дали някой се е сблъсквал с този проблем ,че на мен ми свършиха идеите.благодаря ви много, предварително за евнтуалните отговори! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 22, 2011 11:16 Заглавие: |
|
|
С нова/чиста (FF) памет как е? _________________ RemoteControls |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Май 22, 2011 11:16 Заглавие: |
|
|
Кой чип си сменял ? _________________ който не знае закону на ому да си оди у дому |
|
|
 |
shimavon Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Май 22, 2011 11:18 Заглавие: |
|
|
благодаря,колега за бързия отговор.пробвах и със смяна на паметта пак греда
смених основния чип tda9551 |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|