| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nenko88 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Май 25, 2011 11:12 Заглавие: проблем с lcd монитор |
|
|
| здравеите имам следния проблем с LCD монитор fujitsu siemens p17-1 картината се появава някакъв шум във видео сигнала все едно съм на 16бита цвят много рядко се оправя картината и е добре пробвах със друг VGA кабел със DVI кабел пробвах и друга видео карта, всичките ми настойки са на 32бита и на друг компютър се държи по същия начин, ще им проверя кондензаторите,единственото каквото съм нааааправил е да презапоя куплунзите на цифровия и аналоговия сигнал,но няма ефект ще съм благодарен ако някой ме насочи какво да се проверява благодаря ви предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 25, 2011 12:36 Заглавие: |
|
|
Не можах да разбера какъв е смисъла от този пасквил който си ми пратил на PM-
| nenko88 написа: | Когато неможите да отговаряте триете теми така ли???
Как (спец) като теб и другите модер..... правите преценка за любител (клиент) и тв. техник???? не искате ли и дипломи на ксерокс да ви пращаме а ??????. Неможе ли просто да оставите хората на мира това е единствения форум с подобно отношение!!!!! |
Дали можем да отговорим или не можем-едва ли си ти човека който трябва(и може) да прецени,като ти гледам познанията.
Преценка на това кой какъв е не правим.А защо темата е тук си пише.В основни линии не е и трудно да се прецени какъв си и докъде ти стигат познанията,като ти се прочете меко казано .... начин по който си си оформил питането.То ако ремонтите ставаха само с гледане на това кой кондензатор се е поддул...
И,да,смятам да оставя на мира потребителите на този форум от присъствието ти...Сега засега за една седмица.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
RC Опитен потребител

|