| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
dobrin_67 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 27, 2011 12:28 Заглавие: ъглова слюда за микровълнова |
|
|
Здравейте колеги. По принцип не се занимавам микровълнови и за това реших да питам. Днес се наложи да сменям слюдата на една печка и останах учуден като видях че формата е като винкел на 90* потърсих в два магазина и се оказа че такова нещо няма. На едното място ми казаха че е много стар модел и едва ли ще намеря, а на другото не са и чували. Въпроса ми е мога ли да я заменя с две отделни парчета или да мъча да огъвам (което ми се вижда невъзможно) и въобще дали се намира такова нещо?
Печката е MOULINEX mod-1m700 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 27, 2011 12:45 Заглавие: |
|
|
Слагай смело две парчета.С огъването нищо няма да направиш.Ако държиш непременно да е оригиналната-дай всички надписи отзад на капака на печката.
P.S.Служи през нея да минават вълните откъде магнетрона...Ама да не може да минат към антената му водни пари и мизерии кат почне да ври и бърбучи фасулят.Няма нужда да ги лепиш-просто ги захвани така че да не остане луфт между двете. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Пет Май 27, 2011 12:57; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
dobrin_67 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Май 27, 2011 12:54 Заглавие: |
|
|
Щом няма да пречи на работата слагам две парчета. Не съм запознат каква точно работа върши тая слюда и затова по добре да питам. Дали ще е нужно да ги лепя или просто да ги закрепя.
ОК. по една бира от мен за фасуля  |
|
|
 |
|