| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Hangwire Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 28, 2011 19:15 Заглавие: Помощ с изгорял Блиц, за съжаление са кът данните. |
|
|
Добър ден.
Един приятел днес ми връчи един Блиц ефект, като тези по дискотеките, да го оправям. Изгорял, защото по негови думи били накичили 2-3 разклонитела с по 4-5 гнезда на един контакт в една маза...
В един момент точно където е кабела излезли някакви искри, то и по пластмасата си личи точно където влиза в устройството и до там.
Четох правилата, съжалявам за заглавието на темата, но наистина не знам нищо повече за въпросния блиц. Отворих го вътре, елементарно изглежда, няма нито изгоряли резистори на пръв поглед, нито нещо извън нормалното.
Някакви предложения? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Hangwire Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Май 28, 2011 19:22 Заглавие: |
|
|
Какъв смисъл да го измеря? Начинаещ съм, бих искал и да разбера защо е станало така За в бъдеще искам сам да правя диагноза а не да чакам на готово
пп. Навъртайте се повече из Опти форума, от доста време се напълни само с идиоти  |
|
|
 |
pepimaistora Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 30, 2011 7:17 Заглавие: |
|
|
Смисъла да го измериш е там , че от някъде трябва да тръгнеш , не може да искаш да знаеш без да си измерил нещо няма никой техник който да е гадател всеки мери търси схема и започва да отстранява проблема. _________________ Умният човек не казва и половината от това , което знае докато глупавия не разбира и половината от това , което казва.Лао Дзъ
|
|
 |
depeche_80_ Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2011 21:29 Заглавие: Re: Помощ с изгорял Блиц, за съжаление са кът данните. |
|
|
| ИФК-лампите си имат определен брой мигвания живот.Но едва ли е в това проблема-трябва да се попремерят някои неща! |
|
|
 |
|