|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
darki3 Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 16, 2011 10:25 Заглавие: продавам осцилоскоп |
|
|
| както пише в заглавието имам за продан един осцилоскоп купен е преди извесно време но само веднъж е пускан да работи и е работил не повече от 2 часа модела е Т935А двулъчев е с електроно лъчева траба няма сонди намира се в град Русе мога да го пратя за който и да е град стига да има кандидати имам снимки мога да ви пращам като начин за свързване с мен пишете на следния и-майл [email protected] цената която му търся е към 300лв но може и да се догожорим и за малко по ниска цена |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мульо Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 16, 2011 14:07 Заглавие: Re: продавам осцилоскоп |
|
|
| darki3 написа: | | Както пише в заглавието, имам за продан един осцилоскоп. Купен е преди известно време, но само веднъж е пускан да работи и е работил не повече от 2 часа. Моделът е Т935А - двулъчев е, с електроно лъчева тръба, няма сонди. Намира се в град Русе, мога да го пратя за който и да е град, стига да има кандидати. Имам снимки, мога да ви пращам. Като начин за свързване с мен, пишете на следния и-майл [email protected] Цената която му търся е към 300лв., но може и да се договорим и за малко по-ниска цена. |
Толкова ли е трудно Бъди сигурен, че поне половината от хората не са прочели тирадата ти.
Като не уважаваш нас, поне уважавай себе си. |
|
|
 |
Shulz Опитен потребител

|
|
|
 |
madrigal Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Май 30, 2011 22:19 Заглавие: Re: продавам осцилоскоп |
|
|
Не че съм адвокат на продавача (не го познавам въобще), но явно въобще не си разгледал линковете, които си дал.
Без да коментираме твърдата цена от 247$ (без да се отчита цената за транспорт до България на едно доста тежко устройство, ако въобще се предлага такъв), цените от 9.99$ са за AS-IS състояние, т.е най-вероятно устройството е повредено.
Не искам да навлизам по-дълбоко в пазаруването от e-bay, но моля ви, като не сте много наясно, по-добре не го използвайте като довод за сваляне на цена, защото понякога тези напъни изглеждат смешни. |
|
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2011 9:15 Заглавие: |
|
|
Това с 10 долара са търгове не крайна цена. Не се заблуждавай то си пише че се наддава. Обикновено в последния час от търга цената се вдига до реалната. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|