|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nikigada Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 31, 2011 18:10 Заглавие: Изводи на авто CD - Tevion 1293 |
|
|
Здравейте не знам дали темата е за тук ако някой от модераторите реши че не е да я премести. Въпроса ми е следния, някой може ли да помогне с изводите на конектора на въпросното СД, донесоха ми го да му изкарам изводи. Масата и изходите за колони ги виждам, мощния + също, не мога да открия само малкия + за паметта. Търсих във руския форум на Телетехника но без резултат.
Благодаря! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2011 9:31 Заглавие: |
|
|
Постоянния +Memory по принцип минава през резистор 1 до 4.7К и ценер на 5 волта.С проследяване на пистата може да се намери.Ако те е страх пък -подаваш известния +(ACC) ,а с друга жица ,на която последователно закачаш един резистор 1К почваш да боцкаш по останалите свободни пинове.Дето светне-това е. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
nikigada Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 01, 2011 19:23 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Ако те е страх пък -подаваш известния +(ACC) ,а с друга жица ,на която последователно закачаш един резистор 1К почваш да боцкаш по останалите свободни пинове.Дето светне-това е. |
Ще опитам така, Благодаря! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|