|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
gamenxxl Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2011 19:40 Заглавие: премигващи диоди |
|
|
Здравейте . Наскоро стана модерно тунинг в стил "направи си сам" , та се питах бихте ли ми помогнали да със някаква схема с която мога да накарам габаритните ми светлини да премигат .
пример : http://www.vbox7.com/play:a434957d |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2011 21:56 Заглавие: |
|
|
| Вържи си последователно на крушките един шоков датчик . Чиста работа ! |
|
|
 |
gamenxxl Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 08, 2011 23:19 Заглавие: |
|
|
мерси  |
|
|
 |
penkeler Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 09, 2011 22:44 Заглавие: |
|
|
| gamenxxl написа: | | ...схема с която мога да накарам габаритните ми светлини да премигат . | Не зная дали няма да си имаш неприятности с контролните органи за тази преработка, а освен това, този номер ми се струва, че се правеше на стоп светлините, а не на габаритите. Другото което е, че те не примигват през цялото време докато натискаш спирачката, а само няколко пъти след което светят постоянно и понеже в много държави това също не е разрешено (не знам как е в България) се прави не на основните стопове, а на третия стоп, който представлява лента от светодиоди поставена обикновено в горната част на задното стъкло на автомобила. Съжалявам, ако не съм в час, но ако проявяваш интерес към схема, като тази която описвам, тук можеш да разгледаш такава схема, а с P1 и P2 може да се регулират броя на премигванията преди постоянното светене. Успех! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|